• Geen wachtlijst, telefonische afspraak binnen 1 week
  • Snel resultaat, in 95% van alle gevallen al binnen 3 sessies
  • Plan geheel vrijblijvend en gratis een telefonische afspraak in

Nieuwste artikelen…

De lente is weer begonnen

Zojuist stond ik op mijn veranda koffie te drinken, het zonnetje breekt net door en de temperatuur begint aangenamer te worden. En terwijl ik daar zo stond, zag ik deze boom plotseling helemaal in bloei staan, in al zijn glorie.

Lees meer »

Be the change!

Als je hetzelfde blijft doen wat je altijd doet, dan zal het resultaat altijd hetzelfde blijven. Verandering begint als je uit je comfortzone durft te stappen. Als je het dus anders gaat doen. Nu is het zo dat het oerbrein je altijd veilig en comfortabel wil houden en iets anders doen is per definitie onveilig en oncomfortabel, waardoor je onbewust geneigd bent precies hetzelfde te blijven doen.  Of het zo veilig en verstandig is kan je jezelf natuurlijk afvragen. 

Lees meer »

Het is tijd om herrie te maken

Dit klinkt als een protest en in zekere zin is dit dat ook, alleen op een andere manier. De wachtlijsten bij de GGZ lopen op, steeds meer mensen hebben last van angst, depressieve gevoelens of zelfs een burn-out! In deze blog leg ik je uit hoe jij hulp kan inroepen als jij last ondervindt van deze klachten!

Lees meer »

Zelfhulptips: Begin je dag positief - Dankbaarheidsoefening

Ik vraag me af, hoe begin jij je ochtend? Vanochtend werd ik mezelf bewust dat ook ik nieuwsgierig was naar wat het laatste nieuws was en kwam erachter dat ik opgeslokt werd door een hele berg negativiteit. Ik merkte al heel snel dat ik een heel vervelend gevoel kreeg, mezelf onveilig voelde en bij ieder geluid opschrikte. Herken je dit? Niet heel handig om zo de dag te beginnen. Wat er gebeurd is dat je dit gevoel de hele dag met jezelf meeneemt.

Lees meer »

Zelfhulptips: Vergeving - Ho’opnopno meditatie

Nu we steeds meer thuis zitten en steeds meer beperkt in wat we wel of niet kunnen of mogen doen is het belangrijk goed voor jezelf te blijven zorgen. En daarmee bedoel ik niet alleen voor je lichaam, dus gezond eten, voldoende bewegen en juist lekker naar buiten, maar ook mentaal. Weet dat jij de meester van jouw brein bent. Ondanks wat er nu gebeurd ben jij degene die daar op een bepaalde manier over denkt en dit kan je veranderen. Jij kan dit. Daarnaast kan jij het gevoel wat je hebt veranderen. Jij bent de baas.

Lees meer »