• Geen wachtlijst, telefonische afspraak binnen 1 week
  • Snel resultaat, in 95% van alle gevallen al binnen 3 sessies
  • Plan geheel vrijblijvend en gratis een telefonische afspraak in

Nieuwste artikelen…

Wat vertel jij jezelf?

Heb je enig idee wat jij jezelf (onbewust) allemaal verteld? Ondertussen ben ik een expert op dat gebied. Jarenlang heb ik mezelf verteld dat ik niet goed genoeg was, dat het toch niet ging lukken. Maar ook dat ik niet mooi genoeg was, niet slank genoeg en nog veel meer. Bewust wist dat ik wel dat ik alles al in me had om echt wel goed genoeg te zijn, alleen het lukte mij simpelweg niet om het waar de maken. Om datgene wat ik echt wilde, waar ik helemaal blij van werd, wel te gaan doen. 

Lees meer »

De lente is weer begonnen

Zojuist stond ik op mijn veranda koffie te drinken, het zonnetje breekt net door en de temperatuur begint aangenamer te worden. En terwijl ik daar zo stond, zag ik deze boom plotseling helemaal in bloei staan, in al zijn glorie.

Lees meer »

Be the change!

Als je hetzelfde blijft doen wat je altijd doet, dan zal het resultaat altijd hetzelfde blijven. Verandering begint als je uit je comfortzone durft te stappen. Als je het dus anders gaat doen. Nu is het zo dat het oerbrein je altijd veilig en comfortabel wil houden en iets anders doen is per definitie onveilig en oncomfortabel, waardoor je onbewust geneigd bent precies hetzelfde te blijven doen.  Of het zo veilig en verstandig is kan je jezelf natuurlijk afvragen. 

Lees meer »

Het is tijd om herrie te maken

Dit klinkt als een protest en in zekere zin is dit dat ook, alleen op een andere manier. De wachtlijsten bij de GGZ lopen op, steeds meer mensen hebben last van angst, depressieve gevoelens of zelfs een burn-out! In deze blog leg ik je uit hoe jij hulp kan inroepen als jij last ondervindt van deze klachten!

Lees meer »

Zelfhulptips: Begin je dag positief - Dankbaarheidsoefening

Ik vraag me af, hoe begin jij je ochtend? Vanochtend werd ik mezelf bewust dat ook ik nieuwsgierig was naar wat het laatste nieuws was en kwam erachter dat ik opgeslokt werd door een hele berg negativiteit. Ik merkte al heel snel dat ik een heel vervelend gevoel kreeg, mezelf onveilig voelde en bij ieder geluid opschrikte. Herken je dit? Niet heel handig om zo de dag te beginnen. Wat er gebeurd is dat je dit gevoel de hele dag met jezelf meeneemt.

Lees meer »