• Geen wachtlijst!
  • Snel resultaat, in 95% van alle gevallen al binnen 3 sessies
  • Plan geheel vrijblijvend en gratis een telefonische afspraak in

Nieuwste artikelen…

Hoe neutraliseer je een vervelend gevoel? Speciaal voor jou: 3 tips!

We leven op dit moment in een zeer aparte tijd. Steeds meer mensen gaan merken dat alles wat eens zo vanzelfsprekend was ineens niet meer zo vanzelfsprekend blijkt te zijn. Zekerheden vallen weg, mensen vallen weg en je blijft dus achter met een gevoel van ‘wat nu, hoe ga ik verder?’.  Dit geeft absoluut geen prettig gevoel en hiermee blijven rondlopen is niet echt handig.

Lees meer »

Verander je focus - snel van een negatief naar een positief gevoel

Hoe komt het dat toch dat je dat je een fantastische dag hebt, helemaal in de positieve flow zit en daar is dat moment dat er ineens iets gebeurd waardoor dit helemaal omslaat. Het hoeft niet eens iets heel ergs of groots te zijn. Je ontvangt bijvoorbeeld de hele dag hele mooie berichten en ineens is daar een slechte, echt alleen deze! Je weet, het is niet het einde van de wereld maar toch voelt dit helemaal niet fijn. En voor je het beseft is jouw totale focus op dit slechte bericht. Gedachten gaan door je heen, heb ik iets niet goed gedaan, doe ik het wel goed en nog veel meer.

Lees meer »

Een nieuw logo!

Het is tijd voor vernieuwing. Bijna 3 jaar geleden, op 5 augustus 2019, ben ik mijn praktijk gestart en heb voordat ik daadwerkelijk begon, even snel, een logo gemaakt die ik tot vandaag altijd hebt gebruikt. De layout is in de loop van de tijd natuurlijk wel wat veranderd.

Lees meer »

Wat mag jij deze week allemaal loslaten?

Ja, je leest het goed! Het is tijd voor een grote schoonmaak en wat bedoel ik daar nu precies mee? Heb jij je wel eens afgevraagd wat je allemaal bewaard en waar je nooit meer naar omkijkt?Ik de afgelopen week wel toen ik mezelf afvroeg waarom ik dat nou eigenlijk deed en ik dacht, ik ga dat met jullie delen. Ik kwam erachter dat ik dacht dat het nog wel eens van pas zou kunnen komen want stel je voor dat ik het weg doe en ik heb het nodig? Het voelde letterlijk heel angstig, loslaten. Hmmm.... dus vroeg ik mezelf af, hoe lang ga je iets nog bewaren terwijl je er al jaren niet meer naar omkijkt? Hoe belangrijk is het dan nog?

Lees meer »