De lente is weer begonnen

Gepubliceerd op 12 april 2022 om 10:24

Zojuist stond ik op mijn veranda koffie te drinken, het zonnetje breekt net door en de temperatuur begint aangenamer te worden. En terwijl ik daar zo stond, zag ik deze boom plotseling helemaal in bloei staan, in al zijn glorie.

Het gevoel van lente is eindelijk daar! Het gevoel van een nieuw begin zo na de winter waar alles kaal was, is daar al dat groen wat betekent dat ook winter alleen maar een moment is waar ongezien heel veel gebeurd is wat nu gezien mag worden en tot bloei mag komen.

De afgelopen twee jaar voelde als een winter door alle maatregelen zoals lockdowns, mondkapjes, afstand houden en thuiswerken. We werden eigenlijk gedwongen om naar onszelf te gaan kijken waardoor alle onderliggende problemen, die er al waren, wel heel erg naar de oppervlakte kwamen. De wachtlijsten bij de GGZ werden langer en langer. Veel mensen ervaarde en ervaren nog steeds depressieve gevoelens, angst, stress, onzekerheid, slaapproblemen, geen energie, futloos en nog veel meer.

 

In deze afgelopen twee jaar heb ik veel mensen met hypnotherapie mogen begeleiden hun probleem niet meer te doen, waaronder ook een aantal jongeren gratis via het #vraaggewoon platform. Wat betekent dat deze fantastische mensen zich weer konden gaan richten op datgene wat ze wel graag in hun leven wilde en daardoor in staat waren de juiste keuzes te maken, weer perspectief te zien, weer in hun kracht te staan zonder de belemmering van hun probleem en weer voluit kunnen leven.

Weet dat jij al helemaal fantastisch bent zoals je bent, precies goed bent zoals je bent en dat nu het moment is de belemmering of belemmeringen die je nu ervaart los te mogen laten en ik help je graag daarmee zodat ook jij een leven vol leven mag gaan ervaren. 

Ben jij klaar voor een leven vol leven? Lees de informatie op deze website en op het moment dat jij er helemaal zeker van bent dat jij jouw probleem niet meer wil doen en weer voluit wil gaan leven, plan dan hier een geheel gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek in. Samen bespreken we jouw probleem en wat ik voor jou kan doen.

 

❤️ Petra

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.