Hoi👋, loop jij vast door de gevolgen van het coronavirus? Praat erover, juist nu!

Ben jij tussen de 16 en 24 jaar. Zorgt het virus, de lockdown en alle maatregelen bij jou voor problemen, stress of depressieklachten? Ook nu de maatregelen opgeheven zijn, kan het zijn dat jij nog klachten ervaart! Ga naar vraaggewoon.nl. Hier kan je contact zoeken met een therapeut die jou (geheel belangeloos) wil helpen om deze moeilijke periode door te komen. Met een gratis coachingsgesprek gaan we samen op zoek naar een nieuw perspectief waar ook jij je weer fijn kan voelen in deze moeilijke tijden.

Zoek een therapeut bij jou in de buurt (of juist niet)!

Op vraaggewoon.nl staan ruim 500 therapeuten speciaal klaar om jou te helpen en heb je de mogelijkheid om een therapeut bij jou in de buurt te zoeken, of juist niet, iedere therapeut heeft een eigen specialiteit. Kies de therapeut die goed voelt voor jou en past bij jouw probleem! Veel therapeuten werken zowel vanuit de praktijk als online. Al deze therapeuten hebben zich speciaal opgegeven om zich speciaal voor de jeugd, dus ook voor jou, in te zetten dus neem gerust contact op!

 

Wil je met mij een afspraak maken?

Dat kan natuurlijk! Ook ik ben één van deze therapeuten en help jou graag verder! Plan nu direct hieronder een gratis coachingsgesprek. Ik neem op het afgesproken tijdstip contact met jou op! Helemaal gratis!!!! Samen bespreken we jouw probleem en gaan we op zoek naar een nieuw perspectief zodat ook jij je weer fijn kan voelen in deze moeilijke tijd. Na afloop plannen we, als dit nog nodig is, één of meerdere afspraken in, geheel gratis!

 

 

Daarnaast kan je contact opnemen door een e-mail te sturen via info@lifeandco.nl, een WhatsApp te sturen of te bellen: 06-14686345. Soms is het niet mogelijk direct de telefoon aan te nemen, stuur in dat geval een appje en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Wil je absoluut anoniem contact opnemen, probeer het dan op een ander moment nogmaals (voor meer informatie over anoniem contact opnemen zie de 'veelgestelde vragen').


Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen in een noodgeval?

  • Tijdens een noodgeval is het belangrijk dat jij zo snel mogelijk de hulp krijgt die je nodig hebt. Daarom adviseer ik altijd om bij accuut gevaar direct 112 te bellen. Heb jij gedachten die neigen naar zelfmoord bel dan gratis 0800-113, zij zullen je direct helpen om weer op het juiste pad te komen.

Is deze hulp ook voor mij beschikbaar?

  • Het doel is om zoveel mogelijk jongeren te helpen tussen 16 en 24 jaar, dus val jij binnen deze leeftijden dan wil ik jou helpen op elke manier mogelijk. Ben jij jonger dan 16 jaar, dan adviseer ik om je ouder(s) direct te vragen om kosteloos een sessie te boeken zodat ik je verder kan helpen.

Met welke problemen kan je bij mij terecht?

  • Als hypnotherapeut en coach kan ik je met heel veel (psychosociale) problemen helpen, zie alle toepassingen hier. De corona maatregelen zorgen vaak voor gevoelens van isolatie, depressie en doelloosheid. Gevoelens waar ik je graag mee wil helpen. Heb jij suïcidale of acute hulp nodig? Dan adviseer ik om contact op te nemen met 0800-113 of 112.

Zijn er kosten of andere voorwaarden aan verbonden?

  • Nee, de gesprekken en therapiesessies zijn allemaal gratis. Vanuit vraaggewoon.nl zijn wij dit initiatief begonnen om zoveel mogelijk jongeren te helpen met hun problemen zonder dat wij daar zelf geld mee willen verdienen. De kosten die jouw telefoonprovider verbind aan de telefoongesprekken kunnen wij echter helaas niet wegnemen.

Kan een coachingsgesprek ook anoniem?

  • Dat kan zeker, ik begrijp het als je anoniem met mij wilt praten. Om anoniem te bellen moet je gebruik maken van #31# voor het telefoonnummer dat je probeert te bereiken. Dus in plaats van 0614686345, bel je naar #31#614686345. Helaas is het niet altijd mogelijk direct de telefoon op te nemen. Wil je absoluut anoniem blijven bel dan op een ander tijdstip terug.

Hoe help je mensen om je heen?

  • Het beste kan je mensen om je heen helpen door er voor ze te zijn. Als je merkt dat iemand wat meer in zijn/haar schulp is getrokken, probeer die persoon dan bij bepaalde evenementen te betrekken. Een blokje om lopen kan al enorm helpen! Weet jij niet goed hoe je zo’n persoon het best kan helpen dan kan je ze ook altijd doorverwijzen naar de website van vraaggewoon.nl.