• Nu 20% lockdown-korting op online sessies
  • Maak geheel gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak!

Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Petra Goossens, geboren in 1968, woon samen en ben sinds 2002 de trotse moeder van een prachtige dochter en mensen intrigeren mij enorm. 

Mijn proces

Net als velen heb ook ik obstakels moeten overwinnen om te zijn waar ik nu ben en weet als geen ander hoe het is een gezin draaiende te houden, full-time te werken, een sociaal leven te hebben en daarbij, door omstandigheden ook te moeten mantelzorgen. De rek was eruit. In mijn geval werd ik ernstig ziek met de diagnose Colitis Ulcerosa. Waardoor ik, omdat ik veel pijn had, moe en uitgeput en kilo’s zwaarder door de medicijnen, niets meer kon. Dit was iets wat ik moest accepteren volgens de specialist.

Al snel had ik door dat dit niet hetgene was wat ik voor ogen had en ben op zoek gegaan naar een oplossing en heb deze gevonden. In eerste instantie door een verandering in mijn denken, door mijn dieet aan te passen, onder begeleiding te gaan bewegen en uiteindelijk een traject te gaan volgen. Ik kon zien hoe ik deze ziekte zelf had gecreëerd, hoe ik dit deed en wat de positieve intentie was, namelijk rust, loslaten en niet meer moeten. Dit principe werd mij totaal duidelijk toen ik  in aanraking kwam met de opleidingen NLP en hypnotherapie via het Hypnose Instituut Nederland.

Opleidingen

Sinds 1997 heb ik diverse opleidingen en cursussen gedaan, zoals Holistisch Massage Therapeut, Spiritueel Paragnostisch Therapeut, Reiki en nog vele anderen met eigen praktijk. Dit jaar (2019) ben ik begonnen met een opleiding tot Allroud-coach (Life-, Career- en Budget-coach) en heb een opleiding gedaan voor NLP practitioner, de opleiding Hypnotherapie practitioner via Hypnose Instituut Nederland, de grootste van Europa op dit gebied en ben nu bezig met mijn Hypnotherapie Master Practitioner. Ik ben totaal in de ban geraakt van hypnotherapie en NLP, simpelweg omdat verandering heel snel mogelijk is, namelijk binnen drie sessie’s. 

Ervaring

Al sinds 1998 behandel ik mensen als Holistisch Massagetherapeut, geef Reikibehandelingen maar door een probleem aan mijn arm ben ik overgestapt naar coaching en hypnotherapie. Ik heb al veel mensen of op mijn tafel of tegenwoordig in mijn stoel en online mogen zien veranderen, vrij van hun probleem. Elke keer ben ik weer verbaasd hoe snel en effectief dit in het geval van hypnotherapie gaat. Hypnotherapie werkt snel! Dus heb je een probleem, heb je tot nu toe nog geen oplossing gevonden, blijf er niet mee rondlopen maar maak een afspraak, samen zoeken naar alle mogelijkheden en zie ik jou snel in mijn stoel der verandering, in de praktijk of online!

Aangesloten bij:

Beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten

CAT-therapeut nummer: CS2427-16-07-19, Level 2

 

 

 

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Algemene voorwaarden