Maak geheel gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak!

Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Petra Goossens, geboren in 1968, woon samen en ben sinds 2002 de trotse moeder van een prachtige dochter die ondertussen Social Work studeert en op kamers woont. Ik deel het huis daarnaast ook met drie katten en een meerval en heb een praktijk voor hypnotherapie en coaching aan huis.

Mijn proces

Net als velen heb ook ik obstakels moeten overwinnen om te zijn waar ik nu ben en weet als geen ander hoe het is een gezin draaiende te houden, full-time te werken, een sociaal leven te hebben en daarbij, door omstandigheden ook te moeten mantelzorgen. De rek was eruit. In mijn geval werd ik ernstig ziek met de diagnose Colitis Ulcerosa. Waardoor ik, omdat ik veel pijn had, moe en uitgeput en kilo’s zwaarder door de medicijnen, niets meer kon. Dit was iets wat ik moest accepteren volgens de specialist.

 

Al snel had ik door dat dit niet hetgene was wat ik voor ogen had en ben op zoek gegaan naar een oplossing en heb deze gevonden. In eerste instantie door een verandering in mijn denken, door mijn dieet aan te passen, onder begeleiding te gaan bewegen en uiteindelijk een traject te gaan volgen. Ik kon zien hoe ik deze ziekte zelf had gecreëerd, hoe ik dit deed en wat de positieve intentie was, namelijk rust, loslaten en niet meer moeten. Dit principe werd mij totaal duidelijk toen ik  in aanraking kwam met de opleidingen NLP en hypnotherapie via het Hypnose Instituut Nederland.

Opleidingen

Sinds 1997 heb ik diverse opleidingen en cursussen gedaan, zoals Holistisch Massage Therapeut, Spiritueel Paragnostisch Therapeut, Reiki en nog vele anderen met een eigen praktijk. In 2019 ben ik begonnen met een opleiding tot Allroud-coach (Life-, Career- en Budget-coach) en heb een opleiding gedaan voor NLP practitioner, Hypnotherapie practitioner en ben sinds 11 juli 2021 Hypnotherapie Masterpractitioner. Deze opleidingen heb ik gedaan via Hypnose Instituut Nederland, de grootste van Europa op dit gebied. Ik ben totaal in de ban geraakt van hypnotherapie en NLP, simpelweg omdat verandering heel snel mogelijk is, namelijk binnen drie sessies. 

Ervaring

Al sinds 1998 behandel ik mensen als Holistisch Massagetherapeut, gaf Reikibehandelingen maar door een probleem aan mijn arm ben ik overgestapt naar coaching en hypnotherapie. Ik heb al veel mensen op mijn tafel, in mijn stoel en online mogen zien veranderen, vrij van hun probleem. Elke keer ben ik weer verbaasd hoe snel en effectief dit in het geval van hypnotherapie gaat. Hypnotherapie werkt snel! Dus heb je een probleem, heb je tot nu toe nog geen oplossing gevonden, blijf er niet mee rondlopen maar maak een afspraak, samen zoeken we naar alle mogelijkheden, die jij al (onbewust) in jezelf heb en zie ik jou snel in mijn stoel der verandering, in de praktijk of online!

Aangesloten bij:

Beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten

CAT-therapeut nummer: CS2427-16-07-19, Level 2

 

 

 

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Algemene voorwaarden