• Plan nu jouw gratis inzicht-sessie in!
  • Meld je nu gratis aan voor de Boost your Mind!-challenge!

Wie ben ik?

Mijn naam is Petra Goossens, geboren in 1968, woon samen en ben sinds 2002 de trotse moeder van een prachtige dochter die ondertussen op zichzelf woont. Ik deel het huis daarnaast ook met drie katten en een meerval en heb een praktijk voor hypnotherapie en coaching aan huis.

 

Net als velen heb ook ik obstakels moeten overwinnen om te zijn waar ik nu ben en weet als geen ander hoe het is een gezin draaiende te houden, full-time te werken, een sociaal leven te hebben en daarbij, door omstandigheden ook te moeten mantelzorgen. De rek was eruit. In mijn geval werd ik ernstig ziek met de diagnose Colitis Ulcerosa. Waardoor ik, omdat ik veel pijn had, moe en uitgeput en kilo’s zwaarder door de medicijnen, niets meer kon. Dit was iets wat ik moest accepteren volgens de specialist.

Al snel had ik door dat dit niet het gene was wat ik voor ogen had en ben op zoek gegaan naar een oplossing en heb deze gevonden. In eerste instantie door een verandering in mijn denken, door mijn dieet aan te passen, onder begeleiding te gaan bewegen en uiteindelijk een traject te gaan volgen. Ik kon zien hoe ik deze ziekte zelf had gecreëerd, hoe ik dit deed en wat de positieve intentie was, namelijk rust, loslaten en niet meer moeten. Dit principe werd mij totaal duidelijk toen ik in aanraking kwam met de opleidingen NLP en hypnotherapie via het Hypnose Instituut Nederland.

 

Opleidingen

Sinds 1997 heb ik diverse opleidingen en cursussen gedaan, zoals Holistisch Massage Therapeut, Spiritueel Paragnostisch Therapeut, Reiki en nog vele anderen met een eigen praktijk. In 2019 ben ik begonnen met een opleiding tot Allroud-coach (Life-, Career- en Budget-coach) en heb een opleiding gedaan voor NLP practitioner, Hypnotherapie practitioner en ben sinds 11 juli 2021 Hypnotherapie Masterpractitioner. Deze opleidingen heb ik gedaan via Hypnose Instituut Nederland, de grootste van Europa op dit gebied. Ik ben totaal in de ban geraakt van hypnotherapie en NLP, simpelweg omdat verandering heel snel mogelijk is, namelijk al binnen drie tot vijf sessies. 

Wil jij meer weten wat het Hypnose Instituut Nederland is of ben je misschien wel geïnteresseerd in de opleiding om zelf hypnotherapeut te worden? Klik dan hier voor alle informatie. Natuurlijk kan je ook het gratis Hypnose e-book van Edwin Selij hier downloaden of meedoen met de gratis hypnose mastery 2022 masterclass als je nieuwsgierig bent wat hypnose is. Voor mij was deze opleiding ‘Life Changing”!!

Naast dat ik mensen in de praktijk of online door middel van Hypnotherapie en coaching help, assisteer ik sinds september 2021 ook in de opleiding voor Hypnotherapie Practitioner van Hypnose Instituut Nederland. Deze opleiding wordt op dit moment, i.v.m. alle maatregelen, totaal online gegeven. Voordeel is dat het vanuit je eigen huis is, geen reistijd en geen volle treinen naar de andere kant van het land.

 

Ervaring

Al sinds 1998 behandel ik mensen als Holistisch Massagetherapeut, gaf Reiki-behandelingen maar door een probleem aan mijn arm ben ik overgestapt naar coaching en hypnotherapie. Ik heb al veel mensen op mijn tafel, in mijn stoel en online mogen zien veranderen, vrij van hun probleem. Elke keer ben ik weer verbaasd hoe snel en effectief dit in het geval van hypnotherapie gaat. Hypnotherapie werkt snel! Dus heb je een probleem, heb je tot nu toe nog geen oplossing gevonden, blijf er niet mee rondlopen maar maak een afspraak, samen zoeken we naar alle mogelijkheden, die jij al (onbewust) in jezelf heb en zie ik jou snel in mijn stoel der verandering, in de praktijk of online vanuit jouw eigen stoel!

Aangesloten bij:

 

Beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten

CAT-therapeut nummer: CS2427-16-07-19, Level 2

 

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillen-commissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie:

https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie:

https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

 

Download hieronder het GAT Geschillenreglement en Tuchtregelment

GAT Geschillenreglement Tuchtreglement
PDF – 110,4 KB 95 downloads