Online hypnotherapie en coaching

Online hypnotherapie en coaching is hetzelfde als hypnotherapie en coaching in de praktijk maar dan online vanuit jouw eigen huis. Het enige verschil is dat het op afstand dus online is. Het grootste voordeel is dat je niet de deur uit hoeft en niet met de auto, het openbaar vervoer of lopend over straat naar de praktijk hoeft te komen omdat jij helemaal veilig en op je gemak thuis in je eigen omgeving blijft. Online sessies zijn even krachtig als sessies in de praktijk en in sommige gevallen zelfs krachtiger.

Hoe werkt een online sessie?

Als eerste plan je een afspraak in voor een telefonische intakegesprek. In dit gesprek maken we nader kennis, bespreken we het probleem waar jij doorheen wilt werken en geef ik jou informatie over hoe ik werk, daarnaast kan jij alle vragen stellen die je eventueel hebt. 

Hierna worden eventueel drie afspraken voor de online sessies ingepland. De sessies worden gegeven door middel van een beveiligde verbinding via MijnDiad.

Na het maken met de afspraken ontvang je in de afspraak bevestiging (en een dag voor de afspraak in de herinnering) een link naar de speciale beveiligde omgeving. Even voor het tijdstip van de afspraak, klik je op deze link en kan de online afspraak beginnen. Je hoeft hiervoor niets te installeren.

Belangrijk!!!

  • Om online sessies te kunnen houden is een goede internetverbinding noodzakelijk. Als tijdens de sessie het internet uitvalt betekent dit, dat je enkele minuten nadat er geen verbinding meer is en mijn stem niet hoort, je automatisch uit hypnose komt. Op dat moment zal er direct contact per telefoon of Whatsapp opgenomen worden en wordt de sessie, als mogelijk, voorgezet. Dit wordt voorafgaande van de sessie met je besproken.
  • Daarnaast maak je 1,5 uur vrij waarin je niet gestoord kan worden en heb je een plek waar je niet gestoord kan worden. Overleg dit met aanwezige familie!
  • Zet de mobiel op stil, tv uit en zorg dat je ook geen berichten op je computer, laptop of andere device binnen krijgt (niet storen stand).
  • Voor mij, als hypnotherapeut, is het belangrijk dat ik jou goed kan zien en horen zodat ik jou goed kan begeleiden en is het belangrijk dat jij mij goed kan horen dus het gebruik van een koptelefoon met microfoon wordt aanbevolen! Bij de eerste sessie zullen we dit samen uittesten zodat jij de beste ervaring krijgt.

Het deelnemen aan een videogesprek wordt momenteel alleen ondersteund op de volgende apparaten:

  • Laptop met Windows en browser Chrome of Firefox
  • Macbook met browser Chrome
  • iPad met browser Safari
  • Android smartphone met browser Chrome