Wat kan je verwachten?

 

De ervaring leert dat er gemiddeld drie tot vijf sessies nodig zijn om een probleem blijvend op te lossen, daarom bestaat het Leven Vol Leven - traject in ieder geval uit drie sessies. Ieder mens is uniek en hypnotherapie en coaching is maatwerk. Dit betekent dat een pakket niet alleen uit sessies bestaat maar ook uit een speciaal op jouw afgestemd programma met daarin speciale toegang tot de Online Academy, persoonlijke begeleiding buiten de sessies om, opdrachten en nog meer.

Sessies zijn mogelijk zowel in de praktijk of online. Zie hier voor meer informatie over online sessies. 

1. Boek gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak

Tijdens deze telefonische afspraak maken we kennis met elkaar, bespreken we jouw probleem en wat hypnotherapie is, daarnaast wat mijn werkwijze is en hoe hypnotherapie jou kan helpen. Samen bepalen we of je bij mij op het juiste adres bent. Inboeken van een telefonische afspraak kan simpelweg door zelf een telefonische afspraak in te plannen of mij een bericht te sturen, waarna we samen een telefonische afspraak kunnen inplannen.

Op het moment dat de telefonische afspraak is ingepland ontvang je direct een e-mail met de bevestiging en een online intake formulier, vul deze direct in zodat ik een goed inzicht krijg in jouw situatie en jouw probleem, vul deze in ieder geval een dag voor de afspraak in. Daarnaast krijg je een uitnodiging om een account aan te maken in de cliëntomgeving van Life & Co. waar jij toegang en inzicht hebt tot de gegevens die hier bekend zijn.

Een telefonische afspraak duurt gemiddeld tussen de 45 en 60 minuten. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw probleem (vergeet dus niet het online intake formulier in te vullen) en de belemmeringen die je ervaart en is er alle ruimte om al je vragen stellen. Daarnaast krijg je inzicht in mijn werkwijze en wat hypnotherapie voor jou kan betekenen. Een telefonische afspraak is volkomen gratis en vrijblijvend, ik maak speciaal voor jou tijd vrij en ik neem, op de afgesproken tijd, contact met jou op.

2. Jij neemt het besluit dit te doen! Hoe verder?

  • Na de telefonische afspraak plannen we direct de afspraken in, waar je direct een bevestigingsmail van ontvangt;
  • Je hebt, na het maken van een telefonische afspraak, een uitnodiging gekregen om een account aan de maken voor de cliëntomgeving, hier vind je al je afspraken, documenten, verslagen, facturen etc. Samen controleren we jouw gegevens
  • Je ontvangt een e-mail om de behandelovereenkomst online te tekenen, deze is terug te vinden in jouw cliëntomgeving.
  • Je ontvang je van mij de factuur, die volgens afspraak, tenminste voor de eerste sessie voldaan moet zijn, dit kan door de link in de e-mail.
  • Je ontvang een e-mail met een voucher code zodat je direct kan aanmelden voor de Online Academie en kan je direct aan de slag in de Online Academie om jezelf voor te bereiden op de eerste sessie.

3. De praktijk

Je komt voor de eerste sessie naar de praktijk of je log via de link in de e-mail online in. Een dag voor de afspraak ontvang je per e-mail en/of sms een herinnering (Let op! Heb je nog niet betaald dan kan je dit voor aanvang van de sessie via het scannen van de QR-code via jouw bank-app (of eventueel via pin (met een toeslag van 1.95%) in de praktijk alsnog voldoen).

Eerste sessie

In deze eerste sessie gaan we elkaar beter leren kennen en gaan we verder identificeren wat het doel of het probleem is waar je doorheen gaat werken. Hierbij gaan we onderzoeken hoe je dit doet, wat je doet, wanneer je dit doet. Wellicht is dit je eerste kennismaking met hypnose dus laat ik jou ervaren wat hypnose is. 

Tweede sessie

Tijdens deze sessie gaan we eerst in op de veranderingen die al, na de vorige sessie, hebben plaatsgevonden. Doordat je nu weet wat hypnose is kan je in een veel diepere staat van hypnose komen en in deze sessie vindt vaak de grootste transformatie plaats zodat we naar de kern van het probleem kunnen gaan.

Derde sessie

Tijdens de derde sessie zetten we de puntjes op de i om ervoor te zorgen dat de transformatie blijft. Als er onderliggende problemen naar boven komen kunnen we deze nu opruimen. Soms is de verandering zo groot of zijn er andere onderliggende problemen dat het aan te raden is om aanvullend nog een sessie of sessies af te spreken. Dit maakt dat veranderingen rustig, op jouw manier en op jouw eigen tempo, kunnen plaatsvinden. 

Let op! Tijdens een traject werken we aan één probleem! Het kan het zijn dat je meerdere problemen ervaart die gerelateerd zijn aan dit ene probleem waardoor je ze, tijdens dit traject, direct kan oplossen. Komt er nog een probleem naar boven die hier niet aan gerelateerd is dan wordt hier, in overleg, een nieuwe afspraak voor gemaakt.

6 Weken Lang ...

... wordt je door mij ook tussen de sessies gecoacht. Het kan zijn dat ik je na een sessie oefeningen of opdrachten voor thuis meegeef, speciaal een mp3 inspreek met een hypno-meditatie ter ondersteuning van jouw proces of speciaal voor jou een programma maak, deze zijn dan terug te vinden in jouw persoonlijke tab op de Online Academie. Een speciaal voor jouw gepersonaliseerd programma, helemaal op jou afgestemd.

... kan je mij, tijdens het traject, via Whatsapp of via de e-mail benaderen mocht je extra begeleiding nodig hebben en neem ik op verzoek telefonisch contact met je op en krijg je speciale cliëntentoegang tot de algemene informatie op de Leven Vol Leven Academy voor nog meer ondersteuning. Ieder mens is uniek en heeft een eigen unieke aanpak nodig en samen bepalen we hoe dit er voor jou uitziet.


Zie hieronder de mogelijkheden:

Nu tijdelijk € 45 korting!

Leven Vol Leven - online traject

€ 444,00 € 399,00
Nu tijdelijk € 45 korting!

Leven Vol Leven - online traject

€ 444,00 € 399,00

Ervaar je stress, onzekerheid en/of ben je moe en futloos? Kan je niet genieten van het leven en/of heb je moeite met nee zeggen? Vergeet jij jezelf en maak je geen tijd voor jezelf? Voel je jezelf ondergewaardeerd en/of heb je moeite met conflictsituaties. Heb je last van depressieve gedachten en/of niet te verklaren lichamelijke klachten. Belemmeren jouw emoties je?

Afspraken in de praktijk

Leven Vol Leven - traject

€ 444,00
Afspraken in de praktijk

Leven Vol Leven - traject

€ 444,00

Ervaar je stress, onzekerheid en/of ben je moe en futloos? Kan je niet genieten van het leven en/of heb je moeite met nee zeggen? Vergeet jij jezelf en maak je geen tijd voor jezelf? Voel je jezelf ondergewaardeerd en/of heb je moeite met conflictsituaties. Heb je last van depressieve gedachten en/of niet te verklaren lichamelijke klachten. Belemmeren jouw emoties je?


Heb je andere vragen? Kijk dan bij de veel gestelde vragen of jouw antwoord hierbij staat of stuur mij een bericht!