• Ook nu, tijdens de lock-down, afspraken in de praktijk mogelijk!
  • Maak geheel gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak!,

Werkwijze

De ervaring leert dat er gemiddeld drie sessies nodig zijn om een probleem blijvend op te lossen, daarom wordt er standaard met een maandtraject van drie sessies gewerkt. Ieder mens is uniek en hypnotherapie en coaching is maatwerk. Natuurlijk is het ook mogelijk om één sessie te boeken, als jij wilt ervaren wat hypnotherapie voor jou kan betekenen. Sessies zijn mogelijk (als de huidige maatregelen dit toelaten) in de praktijk of online via Zoom. Zie hier voor meer informatie over online sessies.

Telefonisch gesprek

Om te bepalen of je bij mij op het juiste adres ben, maak ik altijd eerst een afspraak voor een telefonisch gesprek. Dit is mogelijk door direct (zie hier) een afspraak in te plannen, door het contactformulier in te vullen, via de groene Facebook Messenger knop onderaan de afspraakpagina, via Whatsapp of per e-mail contact op te nemen waarna ik jou een voorstel voor een afspraak doe. Een telefonisch gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Hierin maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw probleem, daarnaast kan je al je vragen stellen en leg ik mijn werkwijze uit waarna we eventueel drie sessies inplannen. Een telefonische afspraak is volkomen gratis en vrijblijvend, ik maak speciaal voor jou tijd vrij en neem, op de afgesproken tijd, contact met jou op.

Eerste sessie

In deze eerste sessie gaan we elkaar beter gaan kennen en bestaat uit een voorgesprek waarin we gaan identificeren wat het doel of het probleem is waar je doorheen gaat werken. Hierbij gaan we onderzoeken hoe je dit doet, wat je doet, wanneer je dit doet. Wellicht is dit je eerste kennismaking met hypnose dus laat ik jou ervaren wat hypnose is.

Tweede sessie

Tijdens deze sessie gaan we eerst in op de veranderingen die al hebben plaatsgevonden. Doordat je nu weet wat hypnose is kan je in een veel diepere staat van hypnose komen en in deze sessie vindt vaak de grootste transformatie plaats zodat we naar de kern van het probleem kunnen gaan. 

Derde sessie

Tijdens de derde sessie zetten we de puntjes op de i om ervoor te zorgen dat de transformatie blijft. Als er veel onderliggende problemen naar boven komen kunnen we deze nu opruimen. Soms is de verandering zo groot of zijn er te veel onderliggende problemen dat het aan te raden om aanvullend nog een sessie of een aanvullend traject af te spreken zodat veranderingen rustig, op je eigen tempo kunnen plaatsvinden. Daarnaast is er ruimte om te gaan onderzoeken wat je wel in je leven wilt hebben. 

Opmerkingen

Wil jij ervaren wat hypnotherapie voor jou kan betekenen dan is het natuurlijk altijd mogelijk een enkele sessie te boeken zodat jij kan ervaren hoe dit werkt.

Tijdens een maandtraject, wordt je door mij ook tussen de sessie door gecoacht. Het kan zijn dat ik je na een sessie oefeningen of opdrachten voor thuis meegeef of speciaal een mp3 inspreek met een hypno-meditatie ter ondersteuning van jouw proces. Daarnaast ben ik altijd bereikbaar via Whatsapp mocht je extra begeleiding nodig hebben. Ook krijg je speciale cliëntentoegang tot het Boost your mind!-platform voor nog meer ondersteuning

Hypnotherapie is maatwerk en iedere cliënt is uniek, reageert anders en heeft andere begeleiding nodig.

Gemiddeld duurt een sessie 90 minuten, wat betekent dat al naar gelang wat er gebeurt, het korter of langer kan duren. De sessie duurt dus precies zo lang als nodig is voor het proces waar jij doorheen werkt en hier wordt bij het inplannen van deze sessie ook rekening mee gehouden. Je krijgt dus alle ruimte om hier te mogen zijn waardoor je altijd met een goed gevoel naar huis gaat.

Heb je online sessies geboekt dan vind je hier meer informatie.

 

Praktijkruimte