Maak geheel gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak!

Werkwijze

Wat kan je verwachten?

De ervaring leert dat er gemiddeld drie sessies nodig zijn om een probleem blijvend op te lossen, daarom wordt er met een standaardtraject van drie sessies gewerkt. Ieder mens is uniek en hypnotherapie en coaching is maatwerk. Natuurlijk is het ook mogelijk om één sessie te boeken, als jij wilt ervaren wat hypnotherapie voor jou kan betekenen. Deze sessie zal vooral in het teken staan van het probleem waar jij doorheen wilt werken en ga je ervaren wat hypnose is (Zie eerste sessie hieronder). Eén sessie is vaak niet genoeg een probleem op te lossen. Sessies zijn mogelijk (als de huidige maatregelen dit toelaten) in de praktijk of online. Zie hier voor meer informatie over online sessies. (Zie hier voor de laatste update met betrekking tot de mogelijkheden.)

Telefonisch gesprek

Om te bepalen of je bij mij op het juiste adres ben, maak ik altijd eerst een afspraak voor een telefonisch gesprek. Dit is mogelijk door direct (zie hier) een afspraak in te plannen. Een telefonisch gesprek duurt tussen de 30 en 45 minuten. Hierin maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw probleem, daarnaast kan je al je vragen stellen en leg ik mijn werkwijze uit waarna we eventueel drie sessies inplannen. Een telefonische afspraak is volkomen gratis en vrijblijvend, ik maak speciaal voor jou tijd vrij en neem, op de afgesproken tijd, contact met jou op.

Eerste sessie

In deze eerste sessie gaan we elkaar beter gaan kennen en gaan we identificeren wat het doel of het probleem is waar je doorheen gaat werken. Hierbij gaan we onderzoeken hoe je dit doet, wat je doet, wanneer je dit doet. Wellicht is dit je eerste kennismaking met hypnose dus laat ik jou ervaren wat hypnose is.

Tweede sessie

Tijdens deze sessie gaan we eerst in op de veranderingen die al, na de vorige sessie, hebben plaatsgevonden. Doordat je nu weet wat hypnose is kan je in een veel diepere staat van hypnose komen en in deze sessie vindt vaak de grootste transformatie plaats zodat we naar de kern van het probleem kunnen gaan. 

Derde sessie

Tijdens de derde sessie zetten we de puntjes op de i om ervoor te zorgen dat de transformatie blijft. Als er onderliggende problemen naar boven komen kunnen we deze nu opruimen. Soms is de verandering zo groot of zijn er te veel onderliggende problemen dat het aan te raden is om aanvullend nog een sessie of een aanvullend traject af te spreken. Dit maakt dat veranderingen rustig, op jouw manier en op jouw eigen tempo, kunnen plaatsvinden. 

Opmerkingen

Wil jij ervaren wat hypnotherapie voor jou kan betekenen dan is het natuurlijk altijd mogelijk een enkele sessie te boeken zodat jij kan ervaren hoe dit werkt.

Tijdens een traject, wordt je door mij ook tussen de sessie door gecoacht. Het kan zijn dat ik je na een sessie oefeningen of opdrachten voor thuis meegeef of speciaal een mp3 inspreek met een hypno-meditatie ter ondersteuning van jouw proces. Daarnaast ben ik altijd bereikbaar via Whatsapp mocht je extra begeleiding nodig hebben en krijg je speciale cliëntentoegang tot de Online Academy voor nog meer ondersteuning

Hypnotherapie is maatwerk en iedere cliënt is uniek, reageert anders en heeft andere begeleiding nodig.

Gemiddeld duurt een sessie 90 minuten, wat betekent dat al naar gelang wat er gebeurt, het wat korter of wat langer kan duren. De sessie duurt dus precies zo lang als nodig is voor het proces waar jij doorheen werkt en hier wordt bij het inplannen van deze sessie ook rekening mee gehouden.

Heb je online sessies geboekt dan vind je hier meer informatie.

 

Praktijkruimte