Werkwijze

De ervaring leert dat er gemiddeld 3 sessies nodig zijn om een probleem blijvend op te lossen, daarom wordt er standaard met een pakket van 3 sessies gewerkt. Ieder mens is uniek en hypnotherapie en coaching is maatwerk.

Telefonisch gesprek

Om te bepalen of je bij mij op het juiste adres ben, maak ik altijd eerst een afspraak voor een telefonisch gesprek. Dit is mogelijk door direct via Daily Planner (zie pagina Maak een afspraak) een afspraak in te plannen of door het contactformulier in te vullen waarna ik jou een voorstel voor een afspraak doe. Een telefonisch gesprek duurt maximaal 30 minuten. Hierin maken we kennis met elkaar en bespreken we jou probleem, daarnaast kan je al je vragen stellen en leg ik mijn werkwijze uit waarna we eventueel drie sessies inplannen. Een telefonische afspraak is volkomen gratis en vrijblijvend, ik maak speciaal voor jou tijd vrij en neem, op de afgesproken tijd, contact met jou op.

Eerste sessie

Een eerste sessie duurt tussen een uur en anderhalf uur waarin we elkaar beter gaan leren kennen en bestaat uit een voorgesprek waarin we gaan identificeren wat het doel of het probleem is waar je doorheen gaat werken. Hierbij gaan we onderzoeken hoe je dit doet, wat je doet, wanneer je dit doet. Wellicht is dit je eerste kennismaking met hypnose dus laat ik jou ervaren wat hypnose is.

Tweede sessie

Tijdens deze sessie gaan we eerst in op de veranderingen die al hebben plaatsgevonden. Doordat je nu weet wat hypnose is kan je in een veel diepere staat van hypnose komen en in deze sessie vindt vaak de grootste transformatie plaats zodat we naar de kern van het probleem kunnen gaan. Deze sessie duurt tussen de anderhalf en twee uur.

Derde sessie

Tijdens de derde sessie zetten we de puntjes op de i om ervoor te zorgen dat de transformatie blijft. Als er veel onderliggende problemen naar boven komen kunnen we deze in deze sessie opruimen. Soms is de verandering zo groot of zijn er te veel onderliggende zaken dat het aan te raden om aanvullend nog een sessie of een coachingstraject af te spreken zodat veranderingen rustig, op je eigen tempo kunnen plaatsvinden. Deze laatste sessie duurt tussen een uur en anderhalf uur.

Het kan zijn dat ik je na een sessie oefeningen of opdrachten voor thuis meegeef.

 

Praktijkruimte