Een nieuw logo!

Gepubliceerd op 19 juni 2022 om 14:33

Ja, het is zover! Na 3 jaar is het tijd voor verandering.

Het is tijd voor vernieuwing. Bijna 3 jaar geleden, op 5 augustus 2019, ben ik mijn praktijk gestart en heb voordat ik daadwerkelijk begon, even snel, een logo gemaakt die ik tot vandaag altijd hebt gebruikt. De layout is in de loop van de tijd natuurlijk wel wat veranderd.

Maar nu is het echt tijd voor vernieuwing! Een nieuw logo, nieuwe frisse kleuren en nieuwe plannen (binnenkort meer hierover of volg me op Social Media voor sneak peaks!). 

Een logo die past bij datgene wat ik doe, namelijk het probleem bij de wortel aanpakken ;), zodat jij de regie weer in eigen hand kan nemen en een leven vol leven kan leiden. Dus na heel veel ontwerpen, waaronder vlinders, lotusbloemen etc is het een levensboom geworden. Een logo die eindelijk resoneert!

Wat ik me alleen nog niet had beseft is dat ik alles moet aanpassen, mijn e-mail, de cliëntomgeving, de online academy en natuurlijk moet ik iedereen op de hoogte brengen van deze veranderingen. 

Ik ben best heel benieuwd wat jij ervan vindt? Je mag altijd een bericht hieronder achterlaten!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.