Vrolijk Pasen!

Gepubliceerd op 31 maart 2024 om 12:07

Terwijl ik hier aan mijn Paasbrunch zit en een hapje van mijn Paasbrood neem, wens ik jullie allemaal een heel vrolijk Pasen!

Wat is Pasen voor mij? Een paar woorden komen meteen naar boven, namelijk: wederopstanding, transformatie en een nieuw begin. Als je namelijk naar de natuur kijkt is daar de winter en alles lijkt helemaal dood en dan begint de lente en ineens komen daar bloemen, knoppen en voor je het weet is alles weer groen. Helemaal nieuw!

Zo is het ook voor onszelf, eerst ben je een baby en dan transformeer je in een peuter, naar een kleuter en zo gaat het verder helemaal naar nu. 

Echter, soms laat je niet alles achter en neem je het mee, onbewust, naar een volgende transformatie. Toen werkte het fantastisch alleen nu kom je erachter dat het je heel erg belemmerd, het is een probleem geworden. Omdat het onbewust is heb je geen idee hoe je dit kan veranderen. 

Grappig genoeg 'weet' je wel dat je het anders kan doen want als je terugkijkt in je leven heb je allerlei manieren gevonden om bijvoorbeeld aandacht en liefde te krijgen, gezien te worden, zeker te zijn etc. Alleen die 'kleine jij' weet dit nog niet. Uit alle manieren die er zijn komt toch iedere keer die manier naar voren, zoals jezelf onzichtbaar maken, jezelf niet uitspreken, er niet mogen zijn, onzeker voelen enzovoort, wat nu dus een probleem is geworden.

Hoe fantastisch zou het zijn als je dit zou kunnen transformeren naar een nieuwe jij? Een wederopstanding als de persoon die je werkelijk bent! Omdat hypnotherapie via het onbewuste werkt kan het daar ook opgelost worden en ik help jou natuurlijk graag, je hoeft alleen maar een telefonische afspraak in te plannen, wat trouwens helemaal gratis en vrijblijvend is. 

Geniet nog even van vandaag!

P.S. : Wist je dat je op dit moment, als je last hebt van hooikoorts, je hier kan aanmelden voor mijn 'Stop Met Hooikoorts' - mp3? Helemaal gratis! Krijg je ook nog een toegang tot mijn academie en community. Daarnaast mis je geen nieuws meer omdat je op mijn e-maillijst komt en de kans krijgt nieuwe programma's, cursussen, mp3's etc. gratis uit te mogen proberen. Doe er vooral je voordeel mee!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.