Ik ben hier ... voor jou!

Gepubliceerd op 25 april 2020 om 08:48

Ik maak me zorgen, om al die mensen die op dit moment thuis zitten, opgesloten. Het sociaal isolement van ouderen, die alleen opgesloten worden, geen contact meer kunnen hebben omdat ze het virus hebben en dus alleen, zonder de liefde van familie en vrienden mogen sterven, ouderen die afhankelijk zijn van de thuiszorg en die dat nu niet krijgen omdat ze dan besmet zouden kunnen raken.

Ik maak me zorgen over een 1,5 meter samenleving waarbij we afstand moeten nemen van elkaar zodat we het virus niet verspreiden om zo de ouderen en zwakkeren in onze samenleving te beschermen. Diezelfde ouderen die nu in verzorgingshuizen, met allerlei onderliggende problemen misschien niet dood gaan aan Covid-19 maar van eenzaamheid.

Ik maak me zorgen over gezinnen die thuis zitten, mensen die thuis moeten werken, kinderen die niet naar school kunnen. Het 24/7 op elkaars lip zitten wat spanningen kan veroorzaken.

Ik maak me zorgen over onze economie, al die ondernemers die op dit moment hun hoofd niet meer boven water kunnen houden omdat het overgrote deel van onze samenleving op slot zit.

Ik maak me zorgen om de angst, stress, onzekerheid en depressie die ik steeds meer om me heen hoor want ik zie op dit moment niemand, ben in quarantaine.

 

Ik maak me zorgen om de media met woorden als: corona-doden, lock-down, killer virus, IC-bedden, opnames, overbelaste ziekenhuizen en besmettingen, de hele dag door. Deze woorden veroorzaken angst, stress en zelfs depressies omdat ze ons eraan herinneren dat ook wij allemaal een keer dood gaan. De angst voor de dood omdat dat begrip niet vatbaar is, wat is dood? Dus ik had mijn televisietijd al beperkt en kijk nu alleen maar om bij te blijven met de laatste maatregelen omdat ik niet in de hypnose van angst mee wil gaan.

En ik begin me af te vragen of al deze maatregelen het doel wel heiligen. Ik hoor ouderen om mij heen zeggen dat alles open gegooid moet worden, zij gaan toch wel dood dus waarom alles dicht.

Het feit blijft dat we in ons leven één zekerheid hebben en dat ik dat we dood gaan. Dus vanwaar die grote angst voor doodgaan, het is een feit, we gaan uiteindelijk allemaal dood. Je kan er niet omheen.

Begrijp me goed, zelf ben ik, op dit moment, ook thuis met een dubbele longontsteking en ja ook ik had vroeger, als kind al, luchtweg- en immuniteit problemen waardoor ik nu tot die groep behoor die schijnbaar risico loopt, maar dat loop ik ook bij een gewone griep die ik tot nu toe altijd overleefd heb, in de speciale enkele gevallen dat ik ziek ben geworden. Toegegeven, dit virus is iets hardvochtiger en ik heb dit jaar pech maar ook dit virus, waarvan ik niet eens weet of dit Covid-19 is, overleef ik.

Een mens is een sociaal wezen, contact maken, elkaar voelen, aanraken en er kunnen zijn voor elkaar zijn hele essentiële dingen, dit is van levensbelang. We zijn nou eenmaal groepsdieren. We willen elkaar echt zien, voelen en ervaren. We houden er niet van opgesloten te worden, we willen vrij zijn. 

Weet in ieder geval dat ik hier nog ben en ondanks dat ik aan het herstellen ben, vaak moe ben, nog veel rust moet nemen en nog geen normale stem heb, heb ik altijd een luisterend oor heb voor iedereen die vastloopt op dit moment. Stuur gewoon een bericht (free of charge).... ik ben hier voor jou! Vrijheid, liefde en verbondenheid begint in je mind, het is jouw perceptie van deze werkelijkheid, met andere woorden het is hoe jij naar jou werkelijkheid kijkt, dus je zou het ook anders kunnen gaan bekijken..... cryptisch? Precies, ja! Kan ik je mee helpen!

En op het moment dat ik weer normaal kan praten komt er een mp3, speciaal voor jou, om jou te helpen in deze bizarre tijd, een andere dan die er nu staat (was een eerste poging om een mp3 te maken, ook een prima mp3). Het script ligt klaar.... ja, ik ben nog herstellende maar op de momenten dat het lukt neem ik hem op en ben daarnaast heel veel aan het schrijven, mijn hoofd zit vol ideeën die eruit moeten, speciaal voor jullie! Een 5-daagse challenge om de dag goed te beginnen, kan je je gratis voor inschrijven (Ga naar de HOME pagina en klik op de gratis mp3 en schrijf jezelf in op mijn on-live platform) met de bedoeling jouw mindset op een heel andere level te brengen, mijn bedrage aan deze bizarre tijd en ook geheel gratis op dit moment voor de inschrijvers van nu (dus wees er snel bij!) en een heel programma voor mensen die onzekerheid ervaren (wordt vervolgd).

Love you all!!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.