De positieve kant van een lockdown

Gepubliceerd op 29 juli 2020 om 07:00

Soms is het goed eens te kijken waar je nu bent. Zeker in een tijd als nu, de wereld is totaal anders. Ongeveer 4 maanden geleden had ik mezelf totaal niet kunnen bedenken dat ik nu ook online mensen help. Alles was gericht op sessie’s hier in de praktijk. Toen er eindelijk steeds meer cliënten kwamen stopte alles ... de lockdown. De wereld stond stil, ik stond stil! De praktijk moest dicht... cliënten geïnformeerd en nu?

Weet dat groei en verandering pas mogelijk is als je uit je comfortzone stapt! Als je stil blijft staan gaat er niets gebeuren dus is het handiger om naar alle mogelijkheden te gaan kijken die er zijn. Je stelt jezelf de vraag:’Wat zijn alle nieuwe mogelijkheden die ik me kan bedenken?’ Wat er dan gebeurd, is dat er op een magische manier, van alles op je pad gaat komen, wat jou helpt om nieuwe mogelijkheden te gaan ontdekken, als jij je daar maar voor open zet. Het is natuurlijk aan jou om hier ook daadwerkelijk iets mee te gaan doen. Dus zo’n lockdown heeft ook een positieve kant.

Na de eerste schrik kwam ik meteen in actie, want als het niet meer in de praktijk kan, hoe dan wel? En natuurlijk bedacht ik me dat ik ook online zou kunnen behandelen. Op dat moment een zeer apart en zelfs heel eng idee. Ik had totaal geen ervaring met online sessie’s geven.

Maar, op dat moment, kwamen er wel allerlei mensen, ideeën en programma’s voorbij die mij op allerlei nieuwe paden brachten.Het idee om een online platform te bouwen, trainingen en programma’s te gaan maken, maar hoe? Als het idee er is komt de informatie vanzelf, daar zorgt jouw brein (RAS) wel voor. Want waar jij je op focust is wat jij gaat zien. Alle informatie en oplossingen zijn namelijk al aanwezig.

Op dit moment is er een platform, wat ik nog dagelijks beter, mooier en groter aan het maken ben, speciaal voor jou! Een platform waar jij tools kan vinden om meer rust, ontspanning en balans te vinden. Kom een keer langs op de website en kijk rond, meld je gratis voor het platform aan en doe mee met de challenge en krijg toegang tot zoveel meer. Hier: boostyourmind.nu kan je de website vinden. 

Daarnaast is hypnotherapie nu voor iedereen toegankelijk, waar je ook bent, helemaal veilig vanuit je eigen plek. Op het moment dat jij een telefoon, tablet of computer hebt en een goede internetverbinding dan is het mogelijk dit vanuit jouw veilige plek te ondergaan. En wat blijkt, online sessie’s zijn in veel gevallen nog effectiever dan in de praktijk. Waarom? Jij bent al op een plek waar je jezelf helemaal veilig en op je gemak voelt! Je hoeft niet naar de praktijk te komen, dus het scheelt heel veel tijd! Dus maak helemaal gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak en ik neem, op dat tijdstip, telefonisch contact op met jou! Kunnen we samen bespreken hoe ik jou kan helpen.

En weet je wat ook zo fantastisch is? Als cliënt krijg jij, om jouw proces tijdens en ook na de sessie’s verder te ondersteunen, helemaal gratis toegang tot het ’Boost your mind!’-training (t.w.v. € 147). Hierin krijg je alle handvatten om steeds meer rust, ontspanning en balans in jouw leven te gaan ervaren, 12 weken lang! Daarnaast krijg je natuurlijk toegang tot nog veel meer op het platform. 

Dus.... mogelijkheden zat om jou te helpen! Wordt eenvoudig lid van het platform of maak een gratis telefonische afspraak, dan hoop ik jou snel te ontmoeten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.