Tijd voor vernieuwing

Gepubliceerd op 25 maart 2021 om 19:53

Ik voel de lente al dus krijg lentekriebels. Het is dus tijd voor vernieuwing, nieuwe inhoud, nieuwe producten..... NIEUW!

Op dit moment wordt er dan ook hard gewerkt aan de website, mijn specialisatie(s), mp3's, programma's en trajecten en alles wat daar omheen zit. Nog meer informatie, nog meer mogelijkheden om iets aan te schaffen. Allemaal om jouw van dienst te kunnen zijn.

Ook wordt er dus hard gewerkt aan de Online Academy en wist je dat je daar nog steeds gratis lid van kan worden? Dan krijg je toegang tot een vijfdaagse challenge om jouw dag goed te beginnen, toegang tot hypno-meditaties en nog veel meer. Ga simpelweg naar de Home pagina en meld je aan of vul de pop-up in en je hebt direct toegang!

Binnenkort, nu het hooikoortsseizoen weer begint, is er ook een mp3 beschikbaar zodat ook jij jouw hooikoorts niet meer hoeft te doen. Deze zal niet gratis zijn, maar nog steeds vele malen goedkoper dan drie sessies hier in de praktijk. Dus wil je zelf aan de slag dan kan dat zeer binnenkort.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.