• Geen wachtlijst, telefonische afspraak binnen 1 week
  • Snel resultaat, in 95% van alle gevallen al binnen 3 sessies
  • Plan geheel vrijblijvend en gratis een telefonische afspraak in

Nieuwste artikelen…

Heb jij last van uitstelgedrag?

Het is zondagmorgen vroeg, met een heerlijke smoothie  en een kop koffie zit ik wakker te worden achter mijn bureau. Het is tijd om de administratie bij te werken, een noodzakelijk kwaad. Ik heb het al veel te lang uitgesteld en wat er gebeurd, het wordt alleen maar meer en eigelijk steeds onoverzichtelijker. 

Lees meer »

Grote opruiming

Soms is het tijd voor een grote opruiming. Iets wat al heel lang op de planning stond maar iedere keer uitgesteld wordt. En je weet van uitstel komt afstel. In de loop der tijd verzamel je van alles, je bergt het op en vergeet het, het stapelt op en het wordt steeds meer. Tot op een moment dat je denkt, hier moet iets gebeuren, dit is een probleem. 

Lees meer »

De positieve kant van een lockdown

Soms is het goed eens te kijken waar je nu bent. Zeker in een tijd als nu, de wereld is totaal anders. Ongeveer 4 maanden geleden had ik mezelf totaal niet kunnen bedenken dat ik nu ook online mensen help. Alles was gericht op sessie’s hier in de praktijk. Toen er eindelijk steeds meer cliënten kwamen stopte alles ... de lockdown. De wereld stond stil, ik stond stil! De praktijk moest dicht... cliënten geïnformeerd en nu?

Lees meer »

Ervaringen uit de praktijk: ‘Een cadeau voor jezelf!’

Laatst had ik een cliënt die bij mij kwam met burn-out klachten. Tijdens de telefonische afspraak, die ik altijd maak, kwam naar voren dat sinds de invoering van een nieuw systeem, op haar werk, het helemaal verkeerd was gegaan. Om alles te laten werken was ze, naast haar normale werk, ook bezig dit te laten werken. Zij voelde dat als haar verantwoording. Er kwamen zoveel dingen bij kijken, de verandering was zo groot, dat ze een paar maanden geleden was uitgevallen. Maar ze bleef zich maar schuldig voelen dat ze nu niet, volledig, aan het werk was. Ze kon het niet loslaten. Ondertussen was ze wel weer een paar uur in de week aan het werk maar dit zorgde ervoor dat de druk en het verantwoordelijkheidsgevoel weer zo groot werd dat het haar leven weer over begon te nemen. Ze kon niet stoppen met denken wat anderen over haar dachten, dat zij nu thuis was en niet aan het werk.

Lees meer »

Ik ben hier ... voor jou!

Ik maak me zorgen, om al die mensen die op dit moment thuis zitten, opgesloten. Het sociaal isolement van ouderen, die alleen opgesloten worden, geen contact meer kunnen hebben omdat ze het virus hebben en dus alleen, zonder de liefde van familie en vrienden mogen sterven, ouderen die afhankelijk zijn van de thuiszorg en die dat nu niet krijgen omdat ze dan besmet zouden kunnen raken.

Lees meer »