Dankbaar

Gepubliceerd op 24 december 2019 om 11:47

Nu, aan het eind van dit jaar, kijk ik terug naar afgelopen jaar en voel me zo dankbaar. Dankbaar voor alle mogelijkheden die op mijn pad zijn gekomen, de fantastische mensen die ik heb ontmoet, de mensen om mee heen die mij door dik en dun hebben ondersteund om alles te realiseren.  Dankbaar voor waar ik nu ben, dankbaar voor alle veranderingen die al hebben plaatsgevonden en alle mogelijkheden en veranderingen die nog gaan komen.

Dit was het jaar van verandering, de beslissing om mijn passie te gaan leven, het te gaan doen door er volledig in te geloven dat het mogelijk is.  

Dit was het jaar van de geboorte van mijn praktijk die nu aan het opgroeien is om nog meer mensen in hun kracht te zetten. Dankbaar voor de mensen die naar mijn praktijk zijn gekomen, mensen waar ik zo trots op ben dat ook zij de beslissing hebben genomen om die verandering te maken zodat ook zij hun passie kunnen gaan leven. Dankbaar voor het feit dat ik met deze mensen mee heb mogen lopen om deze verandering mogelijk te maken.

Weet dat ook jij die beslissing kan nemen om jou passie te gaan leven, heb je hulp nodig maak geheel gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak zodat we samen kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.