De donkere dagen voor Kerst

Gepubliceerd op 10 december 2019 om 14:49

Sinterklaas is weer het land uit en iedereen maakt zich op voor de Kerst. Straten veranderen in lichtshow’s, de kerstversieringen worden weer tevoorschijn gehaald. Cadeau’s voor onder de kerstboom worden ingekocht en de planning voor het kerstdiner met de hele familie wordt weer gemaakt. Met andere woorden “Kerst-stress”. De één vindt het een fantastische tijd, alle lichtjes, het samenzijn maar de ander zou liever hebben dat het weer voorbij was. 

Kerst vier je samen, met familie en vrienden en staat voor gezelligheid, saamhorigheid en delen maar als de ander er niet meer is? Als het jou juist herinnert aan het feit dat je niet meer samen bent, als je iemand mist?

Hoe ervaar jij Kerst? Wat voor gevoel heb jij bij Kerst? Hoe zou je je willen voelen?

Op 3 december was het precies een jaar geleden dat mijn moeder op de intensive care overleed. Mijn eerste kerst zonder haar was vorig jaar. Rouwverwerking is nodig en een natuurlijk proces en ik heb het gevoel van verdriet en verlies ondertussen door middel van hypnotherapie kunnen transformeren naar liefde en dankbaarheid dat juist zij mijn moeder was en zo lang in mijn leven is geweest. Natuurlijk mis ik haar aanwezigheid, onze gesprekken en haar wijsheid maar denk daar nu met liefde en dankbaarheid aan.

Mocht je zelf een vervelend gevoel hebben bij Kerst en ondersteuning nodig hebben om hiermee om te gaan en te transformeren dan zou hypnotherapie en coaching jou kunnen helpen. 

Vaak hoor ik van mensen: ”Had ik maar eerder een afspraak gemaakt, dan had ik niet zolang met dit gevoel doorgelopen”. Hypnotherapie werkt namelijk heel direct op het onbewuste en snel en meestal al binnen drie sessies. Doe jezelf een plezier en stel het niet uit en maak gratis en geheel vrijblijvend een telefonische afspraak. Ik neem alle tijd voor jou zodat we samen kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen zodat ook jij dit vervelende gevoel kan transformeren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.