Spinnen, waar zitten ze niet?

Gepubliceerd op 23 oktober 2019 om 10:35
Arachnofobie, fobie, spinnenangst

Als je op Google zoekt naar fobie kom je erachter dat Arachnofobie op de eerste plaats staat. Maar wat is Arachnofobie nou eigenlijk, heel eenvoudig: angst voor spinnen en spinachtige. 

Oké, toegegeven, ook ik krijg de kriebels van spinnen, als er eentje ineens voor me langs schiet. Gelukkig niet zozeer dat ik een paniekaanval krijgt en ga hyperventileren.

Vreemd eigenlijk dat er zoveel mensen bang zijn van spinnen, zijn namelijk heel nuttige beestjes en hier in Nederland zijn ze over het algemeen ongevaarlijk. 

Nu is het weer die tijd van het jaar dat deze beestjes weer extra zichtbaar zijn, mijn tuin is bezaaid met spinnenwebben en vooral kruisspinnen, en dat is voor de mensen die een extreme angst voor spinnen hebben natuurlijk vreselijk. Het gevolg is dat je niet meer naar buiten durft, constant op je hoede bent en misschien wel het hele gezin in deze angst meeneemt. Dat is heel onprettig voor jezelf maar ook voor je omgeving.

Maar gelukkig is er een hele effectieve manier om van deze angst af te komen door middel van hypnotherapie. Maak simpelweg een afspraak met mij om in drie sessie’s van jou Arachnofobie af te komen, heel simpel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.