• Ook nu, tijdens de lock-down, afspraken in de praktijk mogelijk!
  • Maak geheel gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak!,

Speciale cadeaubon-actie

Doe mee en maak kans op een gratis 3-sessie pakket!

Ja, je hoort het goed! Als je mee doet krijg je niet alleen een hypnotherapie cadeaubon van mij, maar maak je ook nog eens kans op een 3-sessie pakket met een maand lang, op jou afgestemde begeleiding! 

Ja, ik doe mee!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Vul het formulier nu in!

Vul je naam en e-mail in en je krijgt direct een e-mail met een link en wachtwoord om jouw cadeaubon te kunnen downloaden. Met deze bon krijg jij € 25,00 korting op een sessie of een pakket.

Daarnaast maak je kans op een gratis 3-sessie pakket t.w.v. € 375,00. De trekking is op 24 december 2020. De uitslag vind je hier op de website en de winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld.*

*Nu vraag je jezelf misschien af, waarom zou ik afspraken maken als ik een traject kan winnen? Een hele goede vraag, ben jij de gelukkige? Dan krijg je jouw investering gewoon retour gestort van mij! Dus er is geen enkele reden niet direct aan jouw probleem te gaan werken.

Hoe verzilver ik mijn cadeaubon?

Om de cadeaubon te verzilveren maak je eerst, geheel gratis en vrijblijvend, een telefonische afspraak. Op het moment dat je afspraken wilt maken geef je aan dat je een cadeaubon hebt ontvangen en geef je de speciale code van de cadeaubon door. Dit bedrag wordt dan in mindering gebracht op de factuur. Zie hier voor meer informatie over de werkwijze.

Voorwaarden

  1. Je kan maar één keer deelnemen, ken je iemand die dit heel graag zou willen, verwijs hem door!
  2. Deze actie is vooral bedoeld om de drempel weg te nemen zodat jij de stap durft te zetten om de regie weer in eigen hand te nemen en te gaan ervaren wat hypnotherapie en coaching voor jou kan betekenen.
  3. Deze cadeaubon is niet om te wisselen voor geld en je mag één keer gebruik maken van deze actie!Deze actie is niet te gebruiken in combinatie met andere actie's en kortingen.
  4. De speciale cadeaubon-actie loopt tot en met 31 maart 2021.
  5. Let op! Als er door de Corona-maatregelen geen afspraken meer in de praktijk kunnen plaatsvinden kunnen afspraken omgezet worden naar online afspraken en ontvang je hierover bericht. Zie hier meer informatie over online sessies.
  6. De trekking van het gratis 3-sessie pakket is op 24 december 2020 en iedereen die meedoet met deze actie maakt kans. De uitslag staat op 24 december 2020 hier op de website en de winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld! Heb je al afspraken gemaakt en win je deze actie? Dan krijg je jouw investering retour.

Dit vinden mijn cliënten:

Naomi:

(Onzekerheid)

Petra heeft mij onwijs goed op weg geholpen met het wegnemen van mijn onzekerheid. Vanaf het eerste moment dat we met elkaar spraken aan de telefoon voelde ik mij direct op mijn gemak en wist ik dat ik aan het goede adres was. Dit werd tijdens de behandelingen bevestigd. Tijdens de behandelingen neemt Petra alle tijd die nodig is om je te helpen en nog belangrijker: haar manier van werken werkt daadwerkelijk om problemen die gevormd zijn weg te nemen. Wat ik ook erg fijn vond, is het warme ontvangst, maar tegelijkertijd de directe aanpak. Ik zou zeker terug komen als ik ergens mee zou kampen en raad Petra dan ook zeker aan.

Y.M.:

(Stress en onzekerheid)

Omdat ik last had van stres en een negatief zelfbeeld contact gezocht met Petra in Vlaardingen. Ik ben door haar zeer kundig geholpen. Samen snel tot de kern gekomen en mooie resultaten geboekt. Ik voel me een vrijer persoon en heb een groei ingezet die mijn leven opnieuw richting zal geven. Enorm waardevol.

Senna:

(vertrouwen)

De behandeling die ik ben ondergaan bij Petra is ontzettend waardevol voor mij geweest om obstakels in mijn persoonlijke groei op te ruimen. Zeer effectief in zeer korte tijd. Na één sessie voelde ik mij al een stuk lichter. Ik heb ontdekt wat mij blokkeerde en heb eindelijk innerlijke rust bereikt. Ik raad Petra zeker aan!