Hoe hebben andere cliënten de behandeling ervaren?

*Wil je een review achterlaten kan dat hier (scroll helemaal naar beneden), natuurlijk kan je ook je review achterlaten op Google.

Enkele reacties op Google

Reacties

Daniek
10 maanden geleden

Bij Petra voelde ik mij zeer op mijn gemak om over mezelf te praten. Ik heb daar altijd moeite mee gehad, ook bij andere therapeuten.
Ze heeft me nieuwe inzichten gegeven, waarmee ik weer vooruit kan en weer zin heb gekregen om stappen te ondernemen. Ik kijk uit naar de toekomst en kan mijn verleden nu achter mij laten zonder negatieve gevoelens!
Petra heel erg bedankt voor de fijne sessies en voor je openheid, ik heb veel geleerd van je!

Petra
10 maanden geleden

Dank je wel Daniek! Ik weet zeker dat jij al die stappen gaat maken omdat je het al doet! Ben super trots op jou!

Esther
2 jaar geleden

Ik ben bij Petra terecht gekomen door een burn-out en ik wist niet waar te beginnen met oplossen. Door de hypnosessies en de rust die Petra uitstraalt heb ik een paar belangrijke stappen kunnen maken. Ik ben nu heel goed op weg en doe 2 problemen niet meer! Er zijn lastige momenten maar door de tools die ik mee heb gekregen en de meditaties op de online academie weet ik nu hoe ik dat om kan gaan draaien. Ik raad Petra dan ook echt aan door de rust, tijd die ze voor je neemt, vertrouwen dat ze in je heeft om je ook daadwerkelijk te gaan laten groeien en je probleem niet meer gaat doen. Ookal doe je het helemaal zelf!
Als ik ooit nog eens vast loop op een punt in mijn leven ga ik zeer zeker terug naar Petra! Bedankt voor alles!

Petra Goossens
2 jaar geleden

Dank je wel Esther voor deze prachtige review! Ik ben super trots op jou en heb alle vertrouwen in jou! Het was een genoegen met met jou te mogen werken.

M.L.
2 jaar geleden

Ik ben heel blij met de hulp van Petra. Eindelijk (na 20 jaar) is er een doorbraak gekomen in mijn slaapstoornis en slaap ik nu goed terwijl ik de slaapmedicatie aan het afbouwen ben. Ook heb ik meer inzicht in hoe ik dit probleem zelf zolang in stand heb gehouden en dus ook de sleutel heb om het te veranderen. Met het onderbewuste en de tools van Petra. Daarnaast vind ik Petra een fijn mens; ze neemt de tijd, is rustig, helder en ze maakte me aan het lachen.

Petra Goossens
2 jaar geleden

Zo graag gedaan, je bent fantastisch bezig, super trots op jou!

Yvonne
2 jaar geleden

Petra heeft mij heel goed geholpen om te achterhalen waarom ik stotterde.
Door de hypnosessie is er bij mijn onderbewuste zoveel losgekomen dat ik nu een heel stuk minder stotter en veel lichter/ blijer kan zijn.
Petra ik vond de sessies heel prettig en ze hebben mij enorm geholpen om nu weer verder te kunnen.
dankjewel.

Petra Goossens
2 jaar geleden

Dank je wel Yvonne, zo super trots op jou!!!!

Atie Ranshuijsen Hoogenboom
3 jaar geleden

Dankzij de sessies bij Petra, word ik 's morgens wakker met een blij gevoel. Petra heeft mij een nieuwe weg laten inslaan.
Mijn boosheid, frustraties en schuldgevoel, waardoor ik een negatieve energie uitstraalde, kan ik loslaten en leven in het nu.
Er zullen best wel weer " moeilijke" momenten zijn, maar de tools , aangereikt door Petra weet ik nu gebruiken.
Bedankt Petra.

Petra
3 jaar geleden

Lieve Atie, Ik heb er alle vertrouwen in dat jij dit kan omdat je het al doet! Je bent een fantastisch mens!

Senna
4 jaar geleden

De behandeling die ik ben ondergaan bij Petra is ontzettend waardevol voor mij geweest om obstakels in mijn persoonlijke groei op te ruimen. Zeer effectief in zeer korte tijd. Na één sessie voelde ik mij al een stuk lichter. Ik heb ontdekt wat mij blokkeerde en heb eindelijk innerlijke rust bereikt. Ik raad Petra zeker aan!

Petra
4 jaar geleden

Dank je wel Senna, het was een genoegen met jou te mogen werken!

Gulden Akgul
4 jaar geleden

Kortim: SUPER!

Y.M
4 jaar geleden

Omdat ik last had van stres en een negatief zelfbeeld contact gezocht met Petra in Vlaardingen. Ik ben door haar zeer kundig geholpen. Samen snel tot de kern gekomen en mooie resultaten geboekt. Ik voel me een vrijer persoon en heb een groei ingezet die mijn leven opnieuw richting zal geven. Enorm waardevol!

Petra
4 jaar geleden

Dank je wel! Het was mij een genoegen. Ben ook super trots op jou! Omdat het online sessie’s waren ben je nooit in mijn praktijk geweest i.v.m. de lock-down en maakt het niet uit dat dit Schiedam is en niet Vlaardingen. Het bewijst wel dat online sessie’s net zo krachtig werken en dat het dus niet uitmaakt waar je ook bent!

Naomi
4 jaar geleden

Petra heeft mij onwijs goed op weg geholpen met het wegnemen van mijn onzekerheid. Vanaf het eerste moment dat we met elkaar spraken aan de telefoon voelde ik mij direct op mijn gemak en wist ik dat ik aan het goede adres was. Dit werd tijdens de behandelingen bevestigd. Tijdens de behandelingen neemt Petra alle tijd die nodig is om je te helpen en nog belangrijker: haar manier van werken werkt daadwerkelijk om problemen die gevormd zijn weg te nemen. Wat ik ook erg fijn vond, is het warme ontvangst, maar tegelijkertijd de directe aanpak. Ik zou zeker terug komen als ik ergens mee zou kampen en raad Petra dan ook zeker aan.

Petra
4 jaar geleden

Dank je wel Naomi voor deze fantastische reactie! Het was mij een groot genoegen met met jou te werken. Ik ben en blijf trots op je!

Petra Goossens
4 jaar geleden

Ik schrijf hier een reactie zodat jij weet hoe een reactie eruit komt te zien! Ik begrijp dat niet iedereen herkenbaar wil zijn, dus je hebt hier de mogelijkheid hier zelf de keuze in te maken wat je wel of niet wil vermelden. Ik stel het zeer op prijs dat je een referentie schrijft zodat anderen een juiste keuze kunnen maken.

Reactie plaatsen