• - NIEUW - de gratis inzicht-sessie!
 • - per 19/6 is er een nieuw logo!

Wat is een allergie?

Een reactie op het immuunsysteem

Een allergie is een overdreven afweerreactie van jouw lichaam op een bepaalde (onschadelijke) stof. Jouw immuunsysteem reageert dus niet logisch op een onschadelijke stof en doet net alsof het wel schadelijk is. Daardoor kan je last krijgen van bijvoorbeeld eczeem, benauwdheid, jeuk, diarree, niezen of tranende ogen.

Allergie is een gedrag

Doordat we tegenwoordig vaak in een hele schone omgeving verblijven wordt jouw immuunsysteem niet meer blootgesteld aan allerlei stoffen waardoor het eerder gaat reageren op onschuldige stoffen. Jouw immuunsysteem doet dus, onbewust, een allergie. Het reageert vaak op iets van buiten en gaat iets 'doen' en dat iets 'doen' is gedrag. Een allergie is dus onbewust gedrag van je immuunsysteem en omdat hypnotherapie juist invloed heeft op het onbewuste kan dit bepaalde allergieën verhelpen door het immuunsysteem via jouw onbewuste brein een ander gedrag aan te leren en hetzelfde te reageren als op een stof wat geen reactie veroorzaakt.


De meeste allergieën zijn met 3 sessies definitief opgelost!


Hypnotherapie kan worden ingezet bij allergie voor:

 • huisdieren
 • huisstofmijt
 • insectengif
 • pollen (hooikoorts)
 • verzorgingsproducten zoals zeep of een bepaalde parfum

Daarnaast bij voedselallergie zoals:

 • gluten
 • melk
 • vruchten
 • noten 
 • etc.

(*bij deze vorm van allergie kan er niet live getest worden en zal dit via de arts/specialist dienen te gebeuren met behulp van een allergietest)


Ben jij klaar voor een leven zonder allergie?


In vier slechts 4 weken naar een leven zonder allergie.

Zodra jij het besluit hebt genomen dit traject te gaan volgen gaan we als volgt te werk:

 

Telefonisch gesprek

Je ontvangt van mij een uitnodiging om een telefonische afspraak in te plannen op een datum en tijd dat het voor jou goed uitkomt. Op de afgesproken datum en tijd neem ik telefonisch contact met jou op. We bespreken jouw allergie, er is ruimte om vragen te stellen en we plannen drie afspraken voor een sessie in, dit is zowel mogelijk in de praktijk of online. (Het is ook mogelijk eerst geheel gratis en vrijblijvend dit telefonisch gesprek in te plannen op het moment dat je nog twijfelt.)

Eerste sessie (week 1)

 

In deze eerste sessie gaan we elkaar beter leren kennen en deze sessie bestaat uit een intakegesprek waarin we gaan identificeren wat het allergie gedrag is. Hierbij gaan we onderzoeken hoe je dit doet, wat je doet, wanneer je dit doet. Wellicht is dit je eerste kennismaking met hypnose dus laat ik jou ervaren wat hypnose is en bereiden we jouw onbewuste voor op de nieuwe informatie.

 

Tweede sessie (week 2)

Een week later kom je terug. Tijdens deze sessie gaan we eerst in op de veranderingen die al hebben plaatsgevonden. Wat is er sinds de vorige sessie veranderd? Doordat je nu weet wat hypnose is kan je in een veel diepere staat van hypnose komen en in deze sessie gaan we naar de kern van de allergie en lossen hem op door middel van beproefde technieken en krijgt je onbewuste nieuwe informatie om met de allergie om te gaan. Als er een mogelijkheid is dan testen we dit live (m.u.v. voedselallergie, dit dient in het ziekenhuis te gebeuren). 

 

Derde sessie (week 4)

Na twee weken kom je weer terug. Tijdens deze derde sessie zetten we de puntjes op de i en bevestigen we de verandering in je onbewuste om ervoor te zorgen dat de verandering blijvend is.


Ben jij klaar voor een leven vol leven?


’Ik kreeg een allergische reactie nadat ik wijn of iets met alcohol dronk, op mijn vingertoppen kreeg ik dan blaren, erg onhandig als Massagetherapeut. Na de (2e) sessie direct getest met een klein glaasje wijn. Normaal zou ik binnen 15 minuten last krijgen en nu.... helemaal niets! Totaal geen reactie! Dit is magisch en ook nog eens online!’

Nu in de Online Academy shop!

De 'stop met hooikoorts!'-mp3

Tijdelijk geen € 27,00 maar nu, speciaal voor jou, nu maar € 11,00

Heb jij last van hooikoorts? En wil je hier vanaf? Wil je zelf aan de slag? Dan is deze mp3 voor jou! In deze mp3 neem ik jou mee naar jouw onbewuste om hier de verandering te maken.

 • Na betaling direct toegang tot de Online Academy en de mp3
 • Voor eigen gebruik te downloaden en thuis te beluisteren op een door jouw gekozen tijdstip

Disclaimer: In deze sessie wordt gewerkt met pollen en strand, daarnaast komt er een roltrap in voor. Heb jij ook last van hooikoorts op het strand of een probleem met een roltrap, dan is deze mp3 niet voor jou! De resultaten van anderen bieden helaas geen 100% garantie, ieder persoon is uniek.
Disclaimer

Ieder mens ervaart hypnose verschillend. De één gaat makkelijk in hypnose en de ander heeft soms meer training nodig om een diepere staat van hypnose te bereiken. Wij kunnen dan ook geen 100% garantie geven voor het resultaat van een hypnose-sessie. Soms zijn er meerdere sessie's nodig voor een resultaat.

Daarnaast stellen wij geen diagnoses en komt een bezoek aan ons  niet in de plaats van een bezoek aan een arts of specialist. Wij zullen  dan ook nooit vragen om te stoppen of te starten met medicatie die door een arts is voorgeschreven en/of het onderbreken of stoppen van enige andere vorm van therapie die voorgeschreven is. Het is altijd van belang dat je bij twijfel jouw arts of specialist raadpleegt. Bij twijfel van onze kant zullen wij je altijd doorverwijzen naar jouw arts of specialist.