Wat is een allergie?

Een reactie op het immuunsysteem

Een allergie is een overdreven afweerreactie van jouw lichaam op een bepaalde (onschadelijke) stof. Jouw immuunsysteem reageert dus niet logisch op een onschadelijke stof en doet net alsof het wel schadelijk is. Daardoor kan je last krijgen van bijvoorbeeld eczeem, benauwdheid, jeuk, diarree, niezen of tranende ogen.

Allergie is een gedrag

Doordat we tegenwoordig vaak in een hele schone omgeving verblijven wordt jouw immuunsysteem niet meer blootgesteld aan allerlei stoffen waardoor het eerder gaat reageren op onschuldige stoffen. Jouw immuunsysteem doet dus, onbewust, een allergie. Het reageert vaak op iets van buiten en gaat iets 'doen' en dat iets 'doen' is gedrag. Een allergie is dus onbewust gedrag van je immuunsysteem en omdat hypnotherapie juist invloed heeft op het onbewuste kan dit bepaalde allergieën verhelpen door het immuunsysteem via jouw onbewuste brein een ander gedrag aan te leren en hetzelfde te reageren als op een stof wat geen reactie veroorzaakt.


Waarom hypnotherapie?

Tot de kern

Onder hypnose bereik je gedachten, gevoelens en herinneringen waar je anders niet bij kan.

Korte wachtrij

Je kunt meestal binnen 7 dagen terecht voor een telefonische afspraak.

Snel resultaat

In drie behandelingen, inclusief extra begeleiding, als nodig, van je allergie af.

Echte resultaten

95% van mijn cliënten ervaart minder tot geen klachten meer na een traject van zes weken.


De meeste allergieën zijn binnen 3 sessies definitief opgelost!

Hypnotherapie kan o.a. worden ingezet bij allergie voor:

 • huisdieren
 • huisstofmijt
 • insectengif
 • pollen (hooikoorts)
 • verzorgingsproducten zoals zeep of een bepaalde parfum

Daarnaast bij voedselallergie zoals:

 • gluten
 • melk
 • vruchten
 • noten 
 • etc.

(*bij deze vorm van allergie kan er niet live getest worden en zal dit via de arts/specialist dienen te gebeuren met behulp van een allergietest)

Wil jij ook binnen 6 weken van jouw allergie af?

Plan een gratis telefonische afspraak in

Plan hier een gratis telefonische afspraak in op een moment dat het jou goed uitkomt. Op de afgesproken datum en tijd neem ik telefonisch contact met jou op. We bespreken jouw allergie, er is ruimte om vragen te stellen en we plannen drie afspraken voor een sessie in, dit is zowel mogelijk in de praktijk of online. Je ontvang een e-mail ter bevestiging met alle instructies.

1ste sessie

In deze eerste sessie gaan we elkaar beter leren kennen en deze sessie bestaat uit een intakegesprek waarin we gaan identificeren wat het allergie gedrag is. Hierbij gaan we onderzoeken hoe je dit doet, wat je doet, wanneer je dit doet. Wellicht is dit je eerste kennismaking met hypnose dus laat ik jou ervaren wat hypnose is en bereiden we jouw onbewuste voor op de nieuwe informatie.

2de sessie

Twee weken later kom je terug. Tijdens deze sessie gaan we eerst in op de veranderingen die al hebben plaatsgevonden. Wat is er sinds de vorige sessie veranderd? Doordat je nu weet wat hypnose is kan je in een veel diepere staat van hypnose komen en in deze sessie ga je naar de kern van de allergie en los je het daar op door middel van beproefde technieken waarmee ik jou begeleid en krijgt je onbewuste nieuwe informatie om met de allergie om te gaan. Als er een mogelijkheid is dan testen we dit live (m.u.v. voedselallergie, dit dient in het ziekenhuis te gebeuren). 

3de sessie

Na twee weken kom je weer terug. Tijdens deze derde sessie zetten we de puntjes op de i en bevestigen we de verandering in je onbewuste om ervoor te zorgen dat de verandering blijvend is.

Ben jij klaar voor een leven zonder allergie net als Bianca?

Bianca: ’Ik kreeg een allergische reactie nadat ik wijn of iets met alcohol dronk, op mijn vingertoppen kreeg ik dan blaren, erg onhandig als Massagetherapeut. Na de (2e) sessie direct getest met een klein glaasje wijn. Normaal zou ik binnen 15 minuten last krijgen en nu.... helemaal niets! Totaal geen reactie! Dit is magisch en dat ook nog eens online!’

Jouw oplossing:

Leven Vol Leven - pakket

 • Telefonische inzicht-sessie
 • 3 sessies (1 op 1) hypnotherapie & coaching
 • Begeleiding: speciaal op jouw afgestemd programma, tussen sessies door contact mogelijk via WhatsApp, e-mail en (als nodig) telefoon
 • Gepersonaliseerde mp3 (als nodig)
 • Een jaar toegang tot de online academie met speciale gepersonaliseerde cliëntentoegang
 • Duur: 6 weken
 • Zowel in de praktijk als ook online
 • Toegang tot de persoonlijke cliëntomgeving

Binnen zes weken van jouw probleem af en weer een leven vol leven gaan ervaren? Dit pakket is in 95% van de gevallen voldoende om het probleem op te lossen en is het mogelijk een losse sessie te boeken.

€ 444,00

 

Losse sessie hypnotherapie & coaching

Zijn er meer sessies nodig is het natuurlijk mogelijk een extra sessie te boeken, bijvoorbeeld omdat drie sessies niet afdoende is om het probleem op te lossen of omdat je nog een probleem wil oplossen

€ 148,00

Nu in de Leven vol Leven - Academie shop!

Aanbod verlengt tot 14 mei!!!

Stop met Hooikoorts - mp3 - gratis

€ 27,00 € 0,00
Aanbod verlengt tot 14 mei!!!

Stop met Hooikoorts - mp3 - gratis

€ 27,00 € 0,00

Heb jij last van hooikoorts? En wil je hier vanaf? Wil je zelf aan de slag? Dan is deze mp3 voor jou! In deze mp3 neem ik jou mee naar jouw onbewuste om hier de verandering te maken.

-- Dit aanbod is verlengd tot 14 mei -- Grijp nu je kans, nu het nog kan!

Meld je voor 30 april 2024 aan en krijg gratis toegang tot deze mp3 op mijn academie!

Disclaimer: In deze sessie wordt gewerkt met pollen en strand, daarnaast komt er een roltrap in voor. Heb jij ook last van hooikoorts op het strand of een probleem met een roltrap, dan is deze mp3 niet voor jou! De resultaten van anderen bieden helaas geen 100% garantie, ieder persoon is uniek.
Aanvullende informatie

Betaling

Na het boeken van het pakket ontvang je van mij, in ieder geval een week voor de eerste sessie in de praktijk, een factuur. Deze dient voor aanvang van de eerste sessie (of vervolgsessie) te worden voldaan. Eventueel is er een mogelijkheid om per pin in de praktijk vooraf te betalen.

Annuleren of wijzigen afspraak

Afspraken kunnen 48 uur van te voren kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden.  Hierna ben ik helaas genoodzaakt om een sessie in rekening te brengen bij annulering in verband met de door jouw gereserveerde tijd. Afspraken zijn zelf tot 48 uur te wijzigen in de cliëntomgeving. Voor meer informatie zie de Algemene Voorwaarden.

Disclaimer

Ieder mens ervaart hypnose verschillend. De één gaat makkelijk in hypnose en de ander heeft soms meer training nodig om een diepere staat van hypnose te bereiken. Ik kan dan ook geen 100% garantie geven voor het resultaat van een hypnose-sessie. Soms zijn er meerdere sessie's nodig voor een resultaat.

Daarnaast stel ik geen diagnoses en komt een bezoek aan mij niet in de plaats van een bezoek aan een arts of specialist. Ik zal dan ook nooit vragen om te stoppen of te starten met medicatie die door een arts is voorgeschreven en/of het onderbreken of stoppen van enige andere vorm van therapie die voorgeschreven is. Het is altijd van belang dat je bij twijfel jouw arts of specialist raadpleegt. Bij twijfel van mijn kant zal ik je altijd doorverwijzen naar jouw arts of specialist.