Update Covid-19

Vanaf 31 maart zijn er ook in avond weer mogelijkheden in de praktijk

Omdat de avondklok een uur vooruit geschoven wordt naar 22.00 uur is het weer mogelijk om in de avond afspraken in de praktijk te maken. Natuurlijk is het altijd mogelijk om online afspraken te maken.

Vanaf 25 januari alleen online afspraken in de avond i.v.m. avondklok

In verband met de invoering van de avondklok zijn er alleen online afspraken in de avond mogelijk. Overdag zijn afspraken in de praktijk wel mogelijk. Voor meer informatie over online afspraken zie hier!

Afspraken in de praktijk nog steeds mogelijk

Vanaf dinsdag 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 is er een nieuwe lock-down aangekondigd. 

In de praktijk wordt al sinds het begin van de pandemie contactloos en op afstand gewerkt en houden wij ons aan alle richtlijnen van het RIVM, hierdoor zijn afspraken nog steeds mogelijk (Let op! Informatie kan wijzigen door plaatselijke verordeningen en aanpassingen in beleid):

  • We houden ten minste 1,5 meter afstand
  • Er worden geen handen geschud en er wordt niet aangeraakt
  • Er mogen niet meer dan twee mensen in de praktijk, eventuele begeleider(s) kunnen niet mee naar binnen en zullen ergens anders moeten wachten
  • Omdat het een praktijk aan huis is (geen publieke ruimte en op afspraak) en de afstand van 1,5 meter aangehouden kan worden, is een mondkapje niet verplicht
  • Alle contactpunten worden voor en na bezoek gedesinfecteerd en de ruimte goed geventileerd
  • Bij klachten, van jouw kant of van mijn kant, wordt de afspraak naar een later tijdstip verzet
  • Als afspraken in de praktijk niet meer mogelijk zijn door verandering van beleid of plaatselijke verordeningen dan wordt de afspraak, in overleg, omgezet in een online afspraak. Meer informatie over online afspraken vind je hier. De behandeling kan dus altijd doorgang vinden!

Wil je toch liever eenn online afspraak maken is dit natuurlijk ook mogelijk, hier vind je alle informatie! 

Voor meer informatie zie website GAT.