• - NIEUW - de gratis inzicht-sessie!
 • - per 19/6 is er een nieuw logo!

Pakketen en extra informatie

Leven Vol Leven - pakket

Inbegrepen:

 • Telefonische afspraak (of inzicht-sessie)
 • 3 sessies hypnotherapie & coaching (90 minuten per sessie)
 • Begeleiding: speciaal op jouw afgestemd programma, tussen sessies door contact mogelijk via WhatsApp, e-mail en (als nodig) telefoon
 • Gepersonaliseerde mp3 (als nodig)
 • Een jaar toegang tot de Online Academy met speciale gepersonaliseerde cliëntentoegang
 • Duur: 4 weken
 • Zowel in de praktijk als ook online
 • Toegang tot de persoonlijke cliëntomgeving

In vier weken van jouw probleem af en weer een leven vol leven gaan ervaren? Dit pakket is in 95% van de gevallen voldoende om het probleem op te lossen en is uit te breiden naar het Ultra - pakket daarnaast is het ook mogelijk een losse sessie te boeken tegen korting.

 

€ 405,00

Leven Vol Leven Ultra - pakket

Inbegrepen:

 • Telefonische afspraak (of inzicht-sessie)
 • 5 sessies hypnotherapie & coaching (90 minuten per sessie)
 • Begeleiding: speciaal op jouw afgestemd programma, tussen sessies door contact mogelijk via WhatsApp, e-mail en (als nodig) telefoon
 • Gepersonaliseerde mp3 (als nodig)
 • Een jaar toegang tot de Online Academy met speciale gepersonaliseerde cliëntentoegang
 • Duur: 8 weken
 • Zowel in de praktijk als ook online
 • Toegang tot de persoonlijke cliëntomgeving

Dit pakket is vooral geschikt voor complexere problematiek en als er meer dan één probleem is wat opgelost moet worden. Is er meer nodig dan kunnen er losse sessies worden geboekt of een coachingstraject met speciale afspraken.

 

€ 675,00*

 

*Eventueel in twee termijnen van € 337,50 te betalen, informeer naar de mogelijkheden.

Losse sessie hypnotherapie & coaching

Natuurlijk is het ook mogelijk één sessie te boeken, bijvoorbeeld omdat het Leven Vol Leven - pakket niet afdoende is en een Ultra pakket niet nodig. Misschien ben je nog niet helemaal zeker of dit voor jou is, boek dan een enkele sessie, in 99% van deze gevallen zet men dit na deze sessie om in een Leven Vol Leven - pakket, de ervaring leert dat er tenminste 3 sessies en een speciaal op jou afgestemd programma werkt. Hypnotherapie werkt!

 

Prijs voor 1 sessie: € 150,00

Coachingspakket

In het geval van een coachingspakket gaan we een overeenkomst aan voor een bepaalde periode, afhankelijk van jou en de gestelde doelen, plannen we afspraken in om de vooraf gestelde doelen te behalen. Hier spreken we een een apart tarief voor af. Een coachingspakket is maatwerk.

Coaching kan ook worden ingezet nadat een probleem is opgelost om nieuwe doelen te bepalen. In dit geval bepalen we samen hoeveel sessies er nodig zijn om dit te bereiken en betaal voor de afgesproken sessies.

 

Wat is online hypnotherapie en coaching?

Online hypnotherapie en coaching is hetzelfde als hypnotherapie en coaching in de praktijk maar dan online vanuit jouw eigen huis. Het enige verschil is dat het op afstand dus online is. Het grootste voordeel is dat je niet de deur uit hoeft en niet met de auto, het openbaar vervoer of lopend over straat naar de praktijk hoeft te komen omdat jij helemaal veilig thuis in je eigen omgeving blijft. Online sessies zijn even krachtig als sessies in de praktijk en in sommige gevallen zelfs krachtiger.

Voor meer informatie over online sessies zie hier!

 

Betaling

Na het maken van de afspraken (of afspraak) ontvang je van mij, in ieder geval een week voor de eerste sessie, een factuur. Deze dient voor aanvang van de eerste sessie (of vervolgsessie) te worden voldaan. Eventueel is er een mogelijkheid om per pin in de praktijk vooraf te betalen.

 

Annuleren

Afspraken kunnen 48 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden.  Hierna ben ik helaas genoodzaakt om een sessie in rekening te brengen in verband met de door jouw gereserveerde tijd. Bij zwaarwegende redenen zoals een ongeluk, ziekte, overlijden van naasten, etc. is er de mogelijkheid van kosteloos annuleren op een later tijdstip. Het wordt wel op prijs gesteld dit zo spoedig mogelijk te melden omdat anders deze tijd wel in rekening wordt gebracht. Voor meer informatie zie de Algemene Voorwaarden.

In het geval van een Leven Vol Leven - pakket of Ultra - pakket kunnen niet genoten en/of geannuleerde afspraken op een later tijdstip (binnen 6 maanden) alsnog gepland worden. In dit geval betreft het een totaalpakket inclusief extra's voor één prijs en is restitutie van een sessie of sessies alleen mogelijk als er sprake is van zwaarwegende redenen en dit goed onderbouwd kan worden en in onderling overleg. Ben je nog niet zeker boek dan in eerste instantie een enkele sessie, deze is later uit te breiden naar een pakket!