• Geen wachtlijst, telefonische afspraak binnen 1 week
  • Snel resultaat, in 95% van alle gevallen al binnen 3 sessies
  • Plan geheel vrijblijvend en gratis een telefonische afspraak in
  • Feest: Life & Co. bestaat 3 jaar >>> 10% korting
Home » behandeling

Wat kan je verwachten?

 

De ervaring leert dat er gemiddeld drie tot vijf sessies nodig zijn om een probleem blijvend op te lossen, daarom bestaat een Leven Vol Leven - pakket in ieder geval uit drie sessies. Ieder mens is uniek en hypnotherapie en coaching is maatwerk. Dit betekent dat een pakket niet alleen uit sessies bestaat maar ook uit een speciaal op jouw afgestemd programma met daarin speciale toegang tot de Online Academy, persoonlijke begeleiding buiten de sessies om, opdrachten en nog meer.

Sessies zijn mogelijk zowel in de praktijk of online. Zie hier voor meer informatie over online sessies. 

1. Boek gratis en vrijblijvend een inzicht-sessie 

Tijdens deze telefonische afspraak maken we kennis met elkaar, bespreken we jouw probleem en wat hypnotherapie is daarnaast wat mijn werkwijze is en hoe hypnotherapie jou kan helpen. Samen bepalen we of je bij mij op het juiste adres bent. Inboeken van een inzicht-sessie kan simpelweg door zelf een inzicht-sessie in te plannen of mij een bericht te sturen, waarna we samen een telefonische afspraak kunnen inplannen.

Op het moment dat de inzicht-sessie is ingepland ontvang je direct een e-mail met de bevestiging en een online intake formulier waardoor ik een nog beter inzicht krijg in jouw situatie en jouw probleem. Vul deze in ieder geval een dag voor de afspraak in. Daarnaast krijg je een uitnodiging om een account aan te maken in de cliëntomgeving van Life & Co. waar jij toegang en inzicht hebt tot jouw gegevens die hier bekend zijn.

Een inzicht-sessie duurt gemiddeld tussen de 30 en 45 minuten. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw probleem (vergeet dus niet het online intake formulier in te vullen) en de belemmeringen die je ervaart en is er alle ruimte om al je vragen stellen. Daarnaast krijg je inzicht in mijn werkwijze en wat hypnotherapie voor jou kan betekenen. Een inzicht-sessie is volkomen gratis en vrijblijvend, ik maak speciaal voor jou tijd vrij en ik neem, op de afgesproken tijd, contact met jou op.

2. Jij neemt het besluit dit te doen! Hoe verder?

  • Na de inzicht-sessie plannen we direct de afspraken in, waar je ook direct een bevestigingsmail van ontvangt;
  • Je krijgt een uitnodiging per e-mail om jouw gegevens in de cliëntomgeving aan te vullen, als dit nog niet is gebeurd, hier vind je ook al je afspraken, documenten, verslagen etc.;
  • Je ontvangt een uitnodiging om de Behandelovereenkomst en het Behandelplan te ondertekenen, na ondertekening vind je deze in jouw cliëntomgeving;
  • Nadat de gegevens in de cliëntomgeving zijn aangevuld ontvang je van mij de factuur, die volgens afspraak, tenminste voor de eerste sessie voldaan moet zijn, dit kan door de link in de e-mail of de QR code op de factuur
  • Op het moment dat de factuur voldaan is ontvang je een e-mail om jouw wachtwoord in te stellen voor toegang tot de online academie en kan je direct aan de slag in de online academie (alleen bij het Leven Vol Leven - pakket)

3. De praktijk

Je komt voor de eerste sessie naar de praktijk of je log via de link in de e-mail online in. Een dag voor de afspraak ontvang je per e-mail en/of sms een herinnering (Let op! Heb je nog niet betaald dan kan je dit bij aanvang van de sessie via het scannen van de QR-code (of eventueel via pin) alsnog voldoen)

Eerste sessie

In deze eerste sessie gaan we elkaar beter leren kennen en gaan we verder identificeren wat het doel of het probleem is waar je doorheen gaat werken. Hierbij gaan we onderzoeken hoe je dit doet, wat je doet, wanneer je dit doet. Wellicht is dit je eerste kennismaking met hypnose dus laat ik jou ervaren wat hypnose is. 

 

Tweede sessie

Tijdens deze sessie gaan we eerst in op de veranderingen die al, na de vorige sessie, hebben plaatsgevonden. Doordat je nu weet wat hypnose is kan je in een veel diepere staat van hypnose komen en in deze sessie vindt vaak de grootste transformatie plaats zodat we naar de kern van het probleem kunnen gaan.

Derde sessie

Tijdens de derde sessie zetten we de puntjes op de i om ervoor te zorgen dat de transformatie blijft. Als er onderliggende problemen naar boven komen kunnen we deze nu opruimen. Soms is de verandering zo groot of zijn er te veel onderliggende problemen dat het aan te raden is om aanvullend nog een sessie of een aanvullend pakket af te spreken. Dit maakt dat veranderingen rustig, op jouw manier en op jouw eigen tempo, kunnen plaatsvinden. 

6 Weken Lang ...

... wordt je door mij (in het Leven Vol Leven - pakket) ook tussen de sessies gecoacht. Het kan zijn dat ik je na een sessie oefeningen of opdrachten voor thuis meegeef, speciaal een mp3 inspreek met een hypno-meditatie ter ondersteuning van jouw proces of speciaal voor jou een programma maak, deze zijn dan terug te vinden in jouw persoonlijke tab op de Leven Vol Leven Academie. Een speciaal voor jouw gepersonaliseerd programma, helemaal op jou afgestemd.

... kan je mij, tijdens het traject, via Whatsapp of via de e-mail benaderen mocht je extra begeleiding nodig hebben en neem ik op verzoek telefonisch contact met je op en krijg je speciale cliëntentoegang tot de algemene informatie op de Leven Vol Leven Academy voor nog meer ondersteuning. Ieder mens is uniek en heeft een eigen unieke aanpak nodig en samen bepalen we hoe dit er voor jou uitziet.

Meer informatie: