Tarieven

Telefonisch gesprek

Een telefonisch gesprek is gratis en duurt ongeveer 30 minuten. In dit telefoongesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jou probleem, daarnaast kan je al je vragen stellen en leg ik mijn werkwijze uit en plannen we eventueel drie sessies in. Een telefonische afspraak is volkomen gratis en vrijblijvend, ik maak speciaal voor jou tijd vrij en neem, op de afgesproken tijd, contact met jou op.

Tarieven

Standaard worden er drie afspraken gemaakt (zie werkwijze) en hanteer ik een speciaal tarief:

Hypnotherapie en coaching - 3-sessie pakket € 247,00*

(in dit pakket zit ook gratis toegang tot het ‘Boost your mind!-programma t.w.v. € 147, voor meer informatie klik hier)

 

Wil je absoluut per sessie betalen is dat mogelijk tegen een ander tarief:

Een sessie hypnotherapie en coaching €  93,00*

*Deze tarieven worden gehanteerd tot en met 1 oktober 2020.

On-live Hypno-coaching

Nu de lock-down voorbij is zijn gelden de standaard tarieven, zie ‘Tarieven’

Voor meer informatie over online sessie's ga naar mijn On-Live Platform!

Betaling

Na het maken van de afspraken ontvang je van mij een factuur. Deze dient vooraf de behandeling betaald te zijn. Eventueel is er een mogelijkheid om per pin in de praktijk vooraf te betalen.

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Voor meer informatie zie werkwijze.

Bij voorkeur spreken we 3 sessies af om te zorgen dat de transformatie blijvend is. Hoeveel sessies er uiteindelijk nodig zijn om een probleem op te lossen is afhankelijk van de persoon en het probleem, voor meer informatie zie werkwijze

Coachingstraject

In het geval van een coachingstraject gaan we een overeenkomst aan voor een periode van 3 tot 6 maanden, afhankelijk van jou en de gestelde doelen, waarin we in eerste instantie elke week een afspraak inplannen om na een maand om de twee weken in te plannen en zo verder om de vooraf gestelde doelen te behalen. Hier spreken we een een apart traject-tarief voor af.

Coaching kan ook worden ingezet nadat een probleem is opgelost om nieuwe doelen te bepalen. In dit geval bepalen we samen hoeveel sessies er nodig zijn om dit te bereiken en spreken we hier apart een tarief voor af.

Annuleren

Afspraken kunnen 48 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Hierna ben ik helaas genoodzaakt om een sessie in rekening te brengen in verband met de door jou gereserveerde tijd.