• Nu 20% lockdown-korting op online sessies
  • Maak geheel gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak!

Tarieven

Telefonisch gesprek

Een telefonisch gesprek is gratis en duurt ongeveer 30 minuten. In dit telefoongesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jou probleem, daarnaast kan je al je vragen stellen en leg ik mijn werkwijze uit en plannen we eventueel drie sessies in. Een telefonische afspraak is volkomen gratis en vrijblijvend, ik maak speciaal voor jou tijd vrij en neem, op de afgesproken tijd, contact met jou op.

Tarieven

Standaard worden er drie afspraken gemaakt (zie werkwijze) en hanteer ik een speciaal tarief:

  • Hypnotherapie en coaching - 3-sessie pakket € 337,00 (standaard pakket)
  • Hypnotherapie en coaching - 5-sessie pakket € 557,00 (uitgebreid pakket)*

*als blijkt dat er na 3 sessies meer nodig (complexe hulpvraag) is, worden er twee extra afspraken gemaakt en ontvang je een factuur voor het restant van bovenstaand bedrag.

(in bovenstaande pakketten zit, op verzoek, ook gratis toegang tot het ‘Boost your mind!-platform en binnenkort gratis toegang tot de training t.w.v. € 147,00, voor meer informatie klik hier)

 

Wil je absoluut per sessie betalen is dat mogelijk tegen het normale tarief per sessie:

  • Een sessie hypnotherapie en coaching €  125,00 (90 minuten)

On-live Hypno-coaching

On-live hypno-coaching is hypnotherapie en coaching maar dan online vanuit jouw eigen huis. In principe is het niet anders dan een sessie in de praktijk. Het enige verschil is dat het op afstand dus online is. Het grootste voordeel is dat je niet de deur uit hoeft en niet met de auto, het openbaar vervoer of lopend over straat naar de praktijk hoeft te komen omdat jij helemaal veilig thuis in je eigen omgeving blijft. Online sessies zijn even krachtig als sessies in de praktijk en in sommige gevallen zelfs krachtiger.

Nu 20% korting op de factuur!

Voor meer informatie over online sessies zie hier!

Betaling

Na het maken van de afspraken ontvang je van mij een factuur. Deze dient vooraf de behandeling betaald te zijn. Eventueel is er een mogelijkheid om per pin in de praktijk vooraf te betalen.

Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten. Voor meer informatie zie werkwijze.

Bij voorkeur spreken we 3 sessies af om te zorgen dat de transformatie blijvend is. Hoeveel sessies er uiteindelijk nodig zijn om een probleem op te lossen is afhankelijk van de persoon en de hulpvraag, voor meer informatie zie werkwijze

Coachingstraject

In het geval van een coachingstraject gaan we een overeenkomst aan voor een periode van 3 tot 6 maanden, afhankelijk van jou en de gestelde doelen, waarin we in eerste instantie elke week een afspraak inplannen om na een maand om de twee weken in te plannen en zo verder om de vooraf gestelde doelen te behalen. Hier spreken we een een apart traject-tarief voor af. Een coachingstraject is maatwerk.

Coaching kan ook worden ingezet nadat een probleem is opgelost om nieuwe doelen te bepalen. In dit geval bepalen we samen hoeveel sessies er nodig zijn om dit te bereiken en spreken we hier apart een tarief voor af.

Annuleren

Afspraken kunnen 48 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Hierna ben ik helaas genoodzaakt om een sessie in rekening te brengen in verband met de door jouw gereserveerde tijd.