• Ook nu, tijdens de lock-down, afspraken in de praktijk mogelijk!
  • Maak geheel gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak!,

Tarieven

Telefonisch gesprek

Een telefonisch gesprek is gratis en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. In dit telefoongesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jou probleem, daarnaast kan je al je vragen stellen en leg ik mijn werkwijze uit en plannen we eventueel drie sessies in. Een telefonische afspraak is volkomen gratis en vrijblijvend, ik maak speciaal voor jou tijd vrij en neem, op de afgesproken tijd, contact met jou op.

Tarieven

Standaard worden er drie afspraken, in de vorm van een maandraject, gemaakt (zie werkwijze) en hanteer ik een speciaal vast tarief 

  • Hypnotherapie en coaching - Maandtraject € 350,00 (gemiddeld traject van drie sessies)*1 2
  • Hypnotherapie en coaching - Uitbreiding maandtraject € 235,00 (twee sessies)

* 1 Dit traject is inclusief extra begeleiding, zoals altijd ook tussen de sessies door de mogelijkheid mijn hulp in te roepen, aanvullende begeleiding speciaal op jou afgestemd en daarnaast krijg je gratis cliëntentoegang tot het ‘Boost your mind!-platform met eventueel extra modules op het platform speciaal afgestemd op jou.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk één sessie te boeken, bijvoorbeeld als je eerst wilt ervaren wat hypnotherapie voor jou kan betekenen of als je geen maandtraject wilt aangaan:

  • Een sessie hypnotherapie en coaching €  125,00 (90 minuten)

Online hypnotherapie en coaching

Online hypnotherapie en coaching is hetzelfde als hypnotherapie en coaching in de praktijk maar dan online vanuit jouw eigen huis. Het enige verschil is dat het op afstand dus online is. Het grootste voordeel is dat je niet de deur uit hoeft en niet met de auto, het openbaar vervoer of lopend over straat naar de praktijk hoeft te komen omdat jij helemaal veilig thuis in je eigen omgeving blijft. Online sessies zijn even krachtig als sessies in de praktijk en in sommige gevallen zelfs krachtiger.

Voor meer informatie over online sessies zie hier!

Betaling

Na het maken van de afspraken (of afspraak) ontvang je van mij een factuur. Deze dient voor aanvang van de eerste sessie (of vervolgsessie) te worden voldaan. Eventueel is er een mogelijkheid om per pin in de praktijk vooraf te betalen.

Coachingstraject

In het geval van een coachingstraject gaan we een overeenkomst aan voor een periode van 3 tot 6 maanden, afhankelijk van jou en de gestelde doelen, waarin we in eerste instantie elke week een afspraak inplannen om na een maand om de twee weken in te plannen en zo verder om de vooraf gestelde doelen te behalen. Hier spreken we een een apart traject-tarief voor af. Een coachingstraject is maatwerk.

Coaching kan ook worden ingezet nadat een probleem is opgelost om nieuwe doelen te bepalen. In dit geval bepalen we samen hoeveel sessies er nodig zijn om dit te bereiken en spreken we hier apart een tarief voor af.

Annuleren

Losse afspraken kunnen 48 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden.  Hierna ben ik helaas genoodzaakt om een sessie in rekening te brengen in verband met de door jouw gereserveerde tijd. Bij zwaarwegende redenen zoals een ongeluk, ziekte, overlijden van naasten, etc. is er de mogelijkheid van kosteloos annuleren op een later tijdstip. Het wordt wel op prijs gesteld dit zo spoedig mogelijk te melden omdat anders deze tijd wel in rekening wordt gebracht.

* 2 Let op: Als je kiest voor een maandtraject worden deze afspraken direct ingepland als een behandeltraject en wordt hier een behandelovereenkomst voor getekend, online, voor aanvang van de eerste sessie waarmee je akkoord gaat met alle voorwaarden, ook hetgeen hierna vermeld. Alleen bij zwaarwegende redenen kan een afspraak geannuleerd worden en alleen bij zwaarwegende redenen kan restitutie plaatsvinden, na aftrek van administratiekosten (i.v.m. annuleren en het maken van een creditfactuur en betaling) en de genoten sessies volgens de standaard prijs van een sessie. In andere gevallen kan een niet genoten en op tijd afgezegde sessie op een ander moment ingepland worden maar vindt er geen restitutie plaats voor een niet genoten of een te laat afgezegde sessie.