• Nu 20% lockdown-korting op online sessies
  • Maak geheel gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak!

Ga met mij mee op reis, een reis naar jouw onderbewuste. We gaan op zoek naar een symbool, een symbool die jou gaat helpen met het probleem waar jij doorheen gaat werken of die jou inzicht geeft. 

Speciaal voor jou, die thuis zit en/of werkt of juist aan het werk bent om deze economie draaiende te houden maak ik MP3’s om jouw mindset te boosten!

Misschien vraag je jezelf af waarom ik vraag jezelf aan te melden. Het antwoord is simpel, op het moment dat het On-Live Platform klaar is wil ik jou op de hoogte stellen en zal ik jou gegevens moeten sturen om daar in te kunnen loggen. Daarnaast kan ik jou door middel van een nieuwsbrief interessante informatie sturen en jou op de hoogte houden van wat er nog meer voor interessante nieuwe programma’s, speciaal voor jou, aankomen. Daarnaast vindt ik het belangrijk om vooral contact te maken en houden zodat, mocht je dat nodig hebben, je contact met me op kan nemen. Ondanks dat de live-sessies op dit moment niet mogelijk zijn is het nog altijd mogelijk online sessies te geven die net zo krachtig werken. Dus schroom niet als je hulp nodig hebt! Mijn misse is jou weer in je kracht te zetten!

Dus, accepteer mijn fantastische cadeau en meld je hieronder aan!


Ja, ik meld mezelf aan en krijg de gratis MP3, de nieuwsbrief en (binnenkort) gratis toegang tot de 5-daagse challenge op het on-live platform!

 

dit veld niet invullen s.v.p.