• Nu 20% lockdown-korting op online sessies
  • Maak geheel gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak!

Samen staan we sterk, help jij mij zodat ik jou kan helpen?

Aparte tijden bieden ook nieuwe mogelijkheden om iets anders te gaan doen. Afspraken in de praktijk zijn door alle maatregelen op dit moment niet meer mogelijk maar.... Life & Co. gaat online! Om jou juist in deze moeilijke tijd van dienst te zijn.

Op dit moment is het al mogelijk online een afspraak te maken via Zoom daarnaast wil ik graag weten wat je juist nu nodig hebt zodat ik jou ook via een online platform hulp kan bieden zodat je zelf aan de slag kan gaan met je probleem. Dit kan met of zonder online hypno-coaching, aan jou de keuze!

Heb je behoefte aan meer zelfvertrouwen, liefde in je leven, rust, zekerheid of wat dan ook, vertel het mij en ik ga ermee aan de slag, als dank krijg je gratis toegang tot mijn online platform op het moment dat deze klaar is en daarnaast maak je kans op een sessie online hypno-coaching met mij welke ik verloot onder 10 aanmeldingen! Een fantastisch aanbod om direct met jouw probleem aan de slag te gaan!

Ja, ik wil helpen!

 

Geef kort en bondig aan wat jij nodig hebt in deze bizarre tijd..... als dank krijg jij, op het moment dat het online platform klaar is, gratis toegang en maak je kans op een sessie online hypno-coaching met mij, hoe fantastisch is dat? Kan je meteen met je probleem aan de slag!!!

dit veld niet invullen s.v.p.