Aanbevelingen

Hoe heb jij de behandeling ervaren, laat een hier een reactie achter! Hiermee help je anderen een juiste keus te maken en ik stel het zeer op prijs! 

Om een reactie te plaatsen dien je een naam, e-mailadres en een bericht achter te laten, alleen de naam en het bericht zijn zichtbaar op de website!

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Naomi
5 maanden geleden

Petra heeft mij onwijs goed op weg geholpen met het wegnemen van mijn onzekerheid. Vanaf het eerste moment dat we met elkaar spraken aan de telefoon voelde ik mij direct op mijn gemak en wist ik dat ik aan het goede adres was. Dit werd tijdens de behandelingen bevestigd. Tijdens de behandelingen neemt Petra alle tijd die nodig is om je te helpen en nog belangrijker: haar manier van werken werkt daadwerkelijk om problemen die gevormd zijn weg te nemen. Wat ik ook erg fijn vond, is het warme ontvangst, maar tegelijkertijd de directe aanpak. Ik zou zeker terug komen als ik ergens mee zou kampen en raad Petra dan ook zeker aan.

Petra
5 maanden geleden

Dank je wel Naomi voor deze fantastische reactie! Het was mij een groot genoegen met met jou te werken. Ik ben en blijf trots op je!

Petra Goossens
5 maanden geleden

Ik schrijf hier een reactie zodat jij weet hoe een reactie eruit komt te zien! Ik begrijp dat niet iedereen herkenbaar wil zijn, dus je hebt hier de mogelijkheid hier zelf de keuze in te maken wat je wel of niet wil vermelden. Ik stel het zeer op prijs dat je een referentie schrijft zodat anderen een juiste keuze kunnen maken.