Maak geheel gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak!

Aanbevelingen

Hoe heb jij de behandeling ervaren, laat een hier een reactie achter! Hiermee help je anderen een juiste keuze te maken en ik stel het zeer op prijs! 

Om een reactie te plaatsen dien je een naam, e-mailadres en een bericht achter te laten, alleen de naam en het bericht zijn zichtbaar op de website!

 

Wil je een review op Google achterlaten, of bekijken:

Bekijk Life @ Co. op Google.
https://g.page/life-co--schiedam?is

Reactie plaatsen

Reacties

Atie Ranshuijsen Hoogenboom
een jaar geleden

Dankzij de sessies bij Petra, word ik 's morgens wakker met een blij gevoel. Petra heeft mij een nieuwe weg laten inslaan.
Mijn boosheid, frustraties en schuldgevoel, waardoor ik een negatieve energie uitstraalde, kan ik loslaten en leven in het nu.
Er zullen best wel weer " moeilijke" momenten zijn, maar de tools , aangereikt door Petra weet ik nu gebruiken.
Bedankt Petra.

Petra
een jaar geleden

Lieve Atie, Ik heb er alle vertrouwen in dat jij dit kan omdat je het al doet! Je bent een fantastisch mens!

Senna
een jaar geleden

De behandeling die ik ben ondergaan bij Petra is ontzettend waardevol voor mij geweest om obstakels in mijn persoonlijke groei op te ruimen. Zeer effectief in zeer korte tijd. Na één sessie voelde ik mij al een stuk lichter. Ik heb ontdekt wat mij blokkeerde en heb eindelijk innerlijke rust bereikt. Ik raad Petra zeker aan!

Petra
een jaar geleden

Dank je wel Senna, het was een genoegen met jou te mogen werken!

Gulden Akgul
een jaar geleden

Kortim: SUPER!

Y.M
een jaar geleden

Omdat ik last had van stres en een negatief zelfbeeld contact gezocht met Petra in Vlaardingen. Ik ben door haar zeer kundig geholpen. Samen snel tot de kern gekomen en mooie resultaten geboekt. Ik voel me een vrijer persoon en heb een groei ingezet die mijn leven opnieuw richting zal geven. Enorm waardevol!

Petra
een jaar geleden

Dank je wel! Het was mij een genoegen. Ben ook super trots op jou! Omdat het online sessie’s waren ben je nooit in mijn praktijk geweest i.v.m. de lock-down en maakt het niet uit dat dit Schiedam is en niet Vlaardingen. Het bewijst wel dat online sessie’s net zo krachtig werken en dat het dus niet uitmaakt waar je ook bent!

Naomi
2 jaar geleden

Petra heeft mij onwijs goed op weg geholpen met het wegnemen van mijn onzekerheid. Vanaf het eerste moment dat we met elkaar spraken aan de telefoon voelde ik mij direct op mijn gemak en wist ik dat ik aan het goede adres was. Dit werd tijdens de behandelingen bevestigd. Tijdens de behandelingen neemt Petra alle tijd die nodig is om je te helpen en nog belangrijker: haar manier van werken werkt daadwerkelijk om problemen die gevormd zijn weg te nemen. Wat ik ook erg fijn vond, is het warme ontvangst, maar tegelijkertijd de directe aanpak. Ik zou zeker terug komen als ik ergens mee zou kampen en raad Petra dan ook zeker aan.

Petra
2 jaar geleden

Dank je wel Naomi voor deze fantastische reactie! Het was mij een groot genoegen met met jou te werken. Ik ben en blijf trots op je!

Petra Goossens
2 jaar geleden

Ik schrijf hier een reactie zodat jij weet hoe een reactie eruit komt te zien! Ik begrijp dat niet iedereen herkenbaar wil zijn, dus je hebt hier de mogelijkheid hier zelf de keuze in te maken wat je wel of niet wil vermelden. Ik stel het zeer op prijs dat je een referentie schrijft zodat anderen een juiste keuze kunnen maken.