• Geen wachtlijst, telefonische afspraak binnen 1 week
  • Snel resultaat, in 95% van alle gevallen al binnen 3 sessies
  • Plan geheel vrijblijvend en gratis een telefonische afspraak in

#vraaggewoon, speciaal voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar.

Gepubliceerd op 5 maart 2021 om 13:05

Samen met 300 andere therapeuten zijn we, samen met Edwin Selij van het Hypnose Instituut Nederland, een speciaal platform begonnen waar we zoveel mogelijk jongeren tussen de 16 en 24 jaar willen helpen die op dit moment vast lopen door de maatregelen.

Ervaar jij op moment problemen, stress of depressiviteit? Misschien ken je iemand die hier last van heeft? Ga naar www.vraaggewoon.nl of verwijs iemand hiernaar door. Hier zitten 300 therapeuten voor je klaar, waaronder ik. Schroom niet om iemand, bijvoorbeeld bij jou in de buurt te benaderen, wij helpen jou graag.

Wil je door mij geholpen worden? Klik hier voor meer informatie en plan een meteen een gratis coachingsgesprek in! Ik help jou graag!

Maar wat als ik niet in deze leeftijdscategorie val?

Deze vraag krijg ik vaker! Ben je jonger, bijvoorbeeld tussen de 13 -15, ook dan is het mogelijk mijn hulp in te roepen. Laat je vader of moeder een afspraak voor een gratis coachingsgesprek inplannen, zij moeten hier namelijk toestemming voor geven (stuur in dit geval een e-mail naar info@lifeandco.nl en geef aan dat je jonger dan 16 ben). Stel dat je ouder bent, bijvoorbeeld 25 of ouder? Ook in dat geval maak ik er geen probleem van om met jou een gesprek te voeren. Belangrijk is dat je erover praat en kan ik jou in dit (gratis) coachingsgesprek helpen weer perspectief te zien, vaak helpt erover praten al. Stuur in dit geval een e-mail naar info@lifeandco.nl en laat weten dat het om een coachingsgesprek gaat (en dat je ouder bent dan 24 jaar). Samen plannen we dan een afspraak in.

Natuurlijk zou ik iedereen (gratis) willen helpen (met bijvoorbeeld sessies), helaas is dit natuurlijk niet mogelijk. Ook hier moet de schoorsteen blijven roken. Belangrijk is vooral dat als je, op dit moment, een probleem ervaart om hier over te praten en het kan zijn dat er op dit moment niemand is om hierover te kunnen praten, in dat geval ben ik er voor je, met een gratis coachingsgesprek, zodat ook jij weer perspectief gaat zien en in oplossingen gaat denken! Samen staan we sterk!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.